- Perfekt til påsketuren

Rune Rudberg har ikke tenkt å la sexbildet gå upåaktet hen...

TILBAKE: Det var i denne skinnsofaen at musiker Rune Rudberg ble foreviget i en ganske pikant situasjon sammen med en blond frøken. Foto: Helge Jørgensen
TILBAKE: Det var i denne skinnsofaen at musiker Rune Rudberg ble foreviget i en ganske pikant situasjon sammen med en blond frøken. Foto: Helge Jørgensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Dama var jo flott, men skulle klart meg uten dildoen ja...

Dette skriver en av Aftenposten.no sine lesere som akkurat har sett bildet av en smilende Rune Rudberg (55) i samme sofa som den han ligger i på det mye omtalte sexbildet sitt.

I samme positur, men alene og med klærne på, stiller han nå opp på pressebilder i anledning lanseringen av hans nye album.

Rudberg har fått sangskriveren William Kristoffersen til å lage en sang til albumet, som han ikke overraskende har kalt ”Rett fra sofaen”. Sangen har fått navnet ”Nå har alle folk fått se’n”, noe som levner liten tvil om at sexbildene kommer til å bli temaet for plata ...

Kristoffersen har tidligere skrevet slageren "Dra opp buksa di" for dansebandet Bjørns Orkester, noe Rudberg absolutt ikke hadde gjort på bildet sitt.

Ifølge plateselskapet Tylden er ”Rett fra sofaen” en plate som egner seg flott til å ha med seg på påsketur. Samtidig stiller de følgende spørsmål: ”Eller kanskje det blir sofapåske?”.

Det er foreløpig uvisst om spor 2 på albumet blir hetende ”Jeg vil ha en blå batong”.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer