- LO OG HYLTE: Anine Stang hylte av glede da hun så at en av USAs mest populære bloggere skrøt av videoen hennes. Foto: Anders Myhren, Seher.no
- LO OG HYLTE: Anine Stang hylte av glede da hun så at en av USAs mest populære bloggere skrøt av videoen hennes. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer

Perez Hilton roser norske Anine

- Jeg elsker det!

Publisert
Se Anine Stangs video "Trying You On" nederst i artikkelen!


SEHER.NO: Kort tid etter at Anine Stang ble lansert som den nye storsatsningen til Madcon-manager Peter Peters og plateselskapet Universal, har den norske artisten allerede fått en av verdens mest populære bloggere på sin side.

Tre dager etter at hennes første single "Trying You On" ble lagt ut for salg på Itunes og kun en dag etter at musikkvideoen ble lansert, skrytes 24-åringen opp i skyene av Perez Hilton - som driver en av USAs mest populære nettsider.

"Jeg elsker det", skriver den populære bloggeren på siden PerezHilton.com (ekstern lenke).


- Jeg hylte og lo da jeg hørte det. Jeg aner ikke hvem som har tipset ham om det, men det er ingen tvil om at dette er kjempereklame for låten min.

Og at Perez, som egentlig heter Mario Lavanderia jr, er glad i norsk musikk er det liten tvil om. Tidligere har han publisert engasjerte innlegg om både Erlend Bratland (17), Kurt Nilsen (30), Espen Lind (37), Annie (30) og Marit Larsen (25).


- Vi møttes faktisk på en Ida Maria-konsert under "South By Southwest"-festivalen i Austin for ett år siden, men jeg sa bare hallo til ham. Jeg tviler på at det er der han husker meg fra, sier Anine til Seher.no.
Hun er imidlertid ikke i tvil om at en del av videoen hvor hun surfer på Perez Hiltons hjemmeside, kan ha hjulpet henne med å vinne kjendisbloggerens gunst.

- Det er selvfølgelig derfor han har trukket fram videoen, men jeg håper at jeg får takket ham neste gang jeg skal til USA, sier Anine, som har bodd i Los Angeles i to år, før hun bestemte seg for å satse i Norge.

Anine sier til Seher.no at hun håper å ha sitt debutalbum klart i løpet av 2010.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: Peter Peters: - Hun har alt som skal til!


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer