LUNE VÆRGUDER: I løpet av en kort butikk-tur opplevde Per og kjæresten et regnskyll av de sjeldne. Foto: Privat
LUNE VÆRGUDER: I løpet av en kort butikk-tur opplevde Per og kjæresten et regnskyll av de sjeldne. Foto: Privat Vis mer

Per Sundnes midt i ferieflommen

Den sympatiske programlederen opplevde at veien fra hytta i Øyer ble skylt vekk av flom.

SEOGHØR.NO: Per Sundnes (48) tilbringer for tiden late sommerdager sammen med legekjæresten, Tore Lenngren (59), på hytta i Øyer i Gudbrandsdalen. Stort regnskyll, flom og vannmasser har imidlertid sørget for at veiene i området er skylt vekk.

TV-profilen havnet midt i dramaet da regnet høljet ned tidligere denne uken.

- Vi har vært her oppe i over 10 år, og er vant til det skiftende været. Vi visste at det kom til å bli dårlig, og bestemte oss derfor for å kose oss i «stormen» ved å dra ned til sentrum. Da viste det seg at hele veien sto under vann; elven hadde revet den opp.

IMPONERT: Sundnes var vitne til at veivesenet fikk reparert veien i løpet av 7 minutter. Bildebeviset er også lagt ut på instagram.  Foto: Privat
IMPONERT: Sundnes var vitne til at veivesenet fikk reparert veien i løpet av 7 minutter. Bildebeviset er også lagt ut på instagram. Foto: Privat Vis mer

- Jeg har ikke sett på makan, og det sier litt om naturkreftene. Veien ned til Øyer sentrum var helt ødelagt, men den ble fikset mens vi sto og så på. Syv minutter tok det! sier Per til Seoghør.no

Han er mektig imponert over gutta fra veivesenet, og roser dem opp i skyene.

- De klarte å re-dirigere vannet. Jeg så ting som jeg ikke trodde var mulig. Det var et skikkelig «National Geographic moment», sier han.

Vel fremme i Lillehammer tok værgudene over på nytt. For i løpet av de 10 minuttene Sundnes og kjæresten var i butikken, gikk det fra tørt til flom – igjen.

- Da vi kom ut av butikken sto bilen i vann. Jeg har veldig stor respekt for været. Heldigvis har ikke vi hatt noen problemer. Jeg føler med bygdefolket som virkelig har fått føle været, sier Per.

LES OGSÅ: Per Sundnes har forlovet seg