- DETTE ER PINLIG: Jostein Pedersen mener Per Sundnes gjør en dårlig jobb som GP-kommentator. - Språket er ikke bra, og det er flere grove faktafeil om Grand Prix som ikke burde kommet igjennom. Dette er pinlige faktafeil, sier Pedersen til VG.  Foto: Oddvar Walle Jensen
- DETTE ER PINLIG: Jostein Pedersen mener Per Sundnes gjør en dårlig jobb som GP-kommentator. - Språket er ikke bra, og det er flere grove faktafeil om Grand Prix som ikke burde kommet igjennom. Dette er pinlige faktafeil, sier Pedersen til VG. Foto: Oddvar Walle JensenVis mer

- Per Sundnes er pinlig

GP-Jostein skjønner ikke hva NRK tenkte på da de ansatte programleder.

SEHER.NO: Jostein Pedersen (50) - også kjent som GP-Jostein - er ikke helt fornøyd med NRKs valg av programleder.
 
- Jeg skjønner ikke hva NRK tenker på når de har ansatt programleder. Per Sundnes er nødt til å være Norges dårligste programleder. Språket er ikke bra, og det er flere grove faktafeil om Grand Prix som ikke burde kommet igjennom. Dette er pinlige faktafeil, sier Pedersen til VG.

Pedersen var GP-kommentator i hele 11 år, før Per Sundnes tok over i 2008. Men den tidligere GP-kommentatoren avviser at uttalelsene kommer fordi han er bitter over at han ikke fikk fortsette som GP-kommentator.

- Jeg er overhodet ikke bitter! Min karriere skjøt fart da jeg fikk sparken i NRK, så jeg vil heller få takke dem. Jeg har aldri hatt flere tilbud eller vært rikere enn det jeg er nå, sier Pedersen.

NRK, derimot, er svært fornøyd med Per Sundnes sine prestasjoner som GP-kommentator.

- Kjære Jostein! Per Sundnes er ikke Norges dårligste programleder. Han gjør en strålende jobb, sier Claus Wiese, redaksjonssjef i underholdningsavdelingen i NRK.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Husker du denne jenta?