Per Sundnes avslører sin Grand Prix-favoritt

Annsofi Pettersen sjarmerer den tidligere programlederen.

MGP-FAVORITT: Annsofi Pettersen og Per Sundnes kom sammen til veldedighetsarrangementet «Mote med mening», som ble arrangert på Rockefeller i Oslo sist fredag. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
MGP-FAVORITT: Annsofi Pettersen og Per Sundnes kom sammen til veldedighetsarrangementet «Mote med mening», som ble arrangert på Rockefeller i Oslo sist fredag. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fem år var Per Sundnes (46) Norges Melodi Grand Prix-general. Men i fjor sa han opp NRK-jobben og gikk over til TV3 og «Homsepatruljen».

Den tidligere MGP-programlederen har ikke villet kommentere årets konkurranse, som ledes av Jenny Skavlan (26) og Erik Solbakken (28). Men Per lettet på sløret da Seoghør.no møtte ham på veldedighetsarrangementet «Mote med mening» i Oslo sist helg.

- Annsofi er min favoritt! avslørte Sundnes på den røde løperen.

Annsofi Pettersen (18) kom på tredjeplass i «X Factor» i 2010, og deltar i Melodi Grand Prix med låten «I'm With You», som er skrevet av Alexander Rybak (26). Sarpsborg-jenta ble stemt videre under delfinalen i Florø. Lørdag står hun på scenen under finalen i Oslo Spektrum.

- Du har vel en spesiell plass i hjertet ditt for Rybak?

- Selvfølgelig! svarer Per.

- Det var stas å høre, sier Annsofi, som kom sammen med TV-profilen til motearrangementet.

Det var Sundnes som ledet Grand Prix da Rybak vant den norske finalen i 2009. Vinnerlåten «Fairytale» satt poengrekord under den internasjonale finalen i Moskva.

- Jeg føler meg litt som en onkel for Alexander, sa Sundnes den gang.

LES OGSÅ: Seoghør.no TVs Melodi Grand Prix-vorspiel med Ingeborg Heldal

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer