«Skal vi danse»:

Per Sandberg først ut av «Skal vi danse»

Trakk det korteste strået.

HIT, MEN IKKE LENGER: Per Sandberg og dansepartneren Ewa Trela ble det første paret til å legge danseskoene på hylla denne sesongen. Foto: TV 2
HIT, MEN IKKE LENGER: Per Sandberg og dansepartneren Ewa Trela ble det første paret til å legge danseskoene på hylla denne sesongen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): Forrige lørdag gikk startskuddet for den nye sesongen av «Skal vi danse» på TV 2.

I premiereprogrammet var alle deltakerne sikret nok en uke, men lørdag kveld var det ingen nåde. Dermed ble det en kort dansehøst for Per Sandberg da han røk ut som førstemann i årets sesong.

- Jeg har det rimelig bra. Er det noen som fortjener å gå videre, så er det Bahareh, sier Sandberg om exiten, der også kjæresten sto blant de tre parene i bunnsjiktet.

Overfor Se og Hør forklarer Sandberg at resultatet «var som forventet». Selv tar han exiten med tilsynelatende knusende ro.

- Dette var jeg forberedt på. Det ville blitt helt feil for konseptet «Skal vi danse» dersom jeg skulle danket ut Bahareh eller noen av de andre danserne her.

Søkt jobber

Selv er han lettet over at kjæresten slipper å stå i hans sko.

- Det er helt fantastisk. Du så at jeg jublet. Hadde jeg stått igjen, og Bahareh hadde vært ute, da hadde noe vært galt.

Sandberg føler seg privilegert over å ha fått muligheten til å delta i TV 2s dansekonsept, og forteller at han kommer til å savne miljøet. Selv om danseskoene nå legges på hylla, har han nok av prosjekter å fylle tiden med utover høsten, sier han.

- Det er masse å gjøre nå framover, jeg har søkt på 10-20 jobber, så jeg har mer enn nok å gjøre. Så skal jeg gjøre så godt jeg kan for å løfte Bahareh videre, sier han.

Skader

Selv om konkurransen bare er i startgropa, har det allerede vært en innholdsrik sesong for årets deltakere - på godt og vondt.

Før premieren forrige uke avslørte den tidligere toppbloggeren Emilie Nereng (23) at hun hadde pådratt seg en skade i ribbeina. Hun sto heldigvis ikke i fare for å måtte trekke seg, men dansepartneren bestemte seg for å ta visse forholdsregler før de tok plass på parketten.

En en annen som også har kjent på helsemessige utfordringer er blogger Isabel Raad (25). Under premieredagens siste prøver ble hun hastet til legevakten grunnet et ribbeinsbrudd.

Artikkelen fortsetter under:

- Fikk panikk

Raad fortalte den gang til TV 2 at dansepartneren Benjamin Jayakoddy (24) sa han kjente i hånda at ribbeinet knakk.

- Jeg prøvde fortsette, men det gikk ikke. Jeg fikk panikk der og da, og ble veldig redd for at det skulle gå utover det vi skal gjøre i kveld, uttalte hun forrige lørdag.

Til tross for legens anbefaling om å ta det rolig, valgte Raad å ta sats - under forutsetning av en noe tilpasset koreografi.

- Dette stopper ikke meg. Det blir bånn gass. Det kommer til å gjøre vondt, men det får bare være, sa Raad til TV 2.

LES OGSÅ: Angrer på de plastiske operasjonene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer