Per Heimly er begjært konkurs

Kjendisfotografen skylder 3,1 millioner kroner.

GULLPRIS: Per Heimly og hans kompis og makker Ari Behn var Gullruten-pris i 2011, for deres underholdningprogram «Ari & Per». Her med Aris mor Marianne Behn. Foto: Stella Pictures
GULLPRIS: Per Heimly og hans kompis og makker Ari Behn var Gullruten-pris i 2011, for deres underholdningprogram «Ari & Per». Her med Aris mor Marianne Behn. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kjendisfotograf Per Heimly, som tidligere i år feiret sine 40 år med storslagen kjendisfest, sliter med å få betalt regningene sine.

Han har av Oslo Kemnerkontor blitt begjært konkurs, skriver økonomimagasinet Kapital.

- Saken er utsatt til 25.september. Jeg prøver å få til en løsning, og har ingen ytterligere kommentarer, sier han til magasinet.

I tillegg til et skattekrav på hele 3,1 millioner kroner, har Heimly pådratt seg 19 betalingsanmerkninger, lønnstrekk på 20 prosent og blitt klassifisert som betalingsudyktig, ifølge analyseselskapet Soliditet, skriver magasinet videre.

Heimly er i tillegg til å være en av Norges mest kjente fotografer, kjent for sitt av-og-på-vennskap med Ari Behn.

I fjor vant han og kompisen pris under Gullruten i Bergen for deres underholdningsserie «Ari & Per» på NRK, og duoen er for tiden i gang med ny TV-innspilling, men denne gangen for TVNorge.

Seoghør.no har prøvd å komme i kontakt med Heimly for en kommentar, uten hell.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: NRK-profil velger Per Heimlys melkespreng foran Tone Damli

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer