Per Arne Guttorm konkurrerte i speedo

Her forklarer «Farmen»-deltageren hvorfor...

PLANLA ALT: - Det finnes mange måter å gjøre seg bemerket på. Før «Farmen» tenkte jeg at jeg ville bli husket på en positiv måte, derfor bestemte jeg meg for å ta med speedoen for å lage litt show, sier Per Arne Guttorm til Seher.no. Foto: TV 2
PLANLA ALT: - Det finnes mange måter å gjøre seg bemerket på. Før «Farmen» tenkte jeg at jeg ville bli husket på en positiv måte, derfor bestemte jeg meg for å ta med speedoen for å lage litt show, sier Per Arne Guttorm til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Lørdag var det EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Danmark som sto i fokus på TV 2. Derfor ble ukens siste «Farmen»-episode flyttet til søndag. Men uttrykket sier som kjent at «Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves»...

Fra før av var det kjent at Ståle Bjørnvåg (40) ble valgt til førstekjempe i søndagens tvekamp. Bjørnvåg valgte Per Arne Guttorm (37) til andrekjempe, og i det de to kamphønene ankom «arenaen» fikk både de andre deltagerne - og TV-seerne - seg litt av en overraskelse.

Per Arne valgte saging som gren. Men det som nok var den største overraskelsen var at han valgte å kjempe i bar overkropp og en speedo, noe som ligner på en badebukse på godt norsk.

- Det finnes mange måter å gjøre seg bemerket på. Før «Farmen» tenkte jeg at jeg ville bli husket på en positiv måte, derfor bestemte jeg meg for å ta med speedoen for å lage litt show. Jeg klarte det i starten, og jeg klarte det som avslutning. Kall det gjerne planlagt. Jeg ville være en klovn som ble lagt merke til på en positiv måte, sier Per Arne til Seher.no.

Lettkledde Guttorm klarte derimot ikke hamle opp med Goliat, som han kalte Ståle i søndagens episode. Dermed er var det Per Arne som måtte forlate gården i Telemark som tredjemann denne våren.

- Jeg er ikke bitter, jeg var forberedt av å bli slått av Ståle. Men det som er bittert er at jeg måtte forlate disse gjenværende deltagerne og det fantastiske stedet. Jeg ble jo nesten forelsket, forteller han.

- Frykter du et homo-stempel etter at du flere ganger har vist deg i speedo midt i en TV-program med flere hundretusen seere?

- Hadde jeg vært ti centimeter høyere, vært blond og hatt six-pack - da ville jeg skjønt det. Så nei, det er jeg absolutt ikke redd for. Jeg har valker, «kontorkropp», er same - og ler bare av meg selv, humrer 37-åringen, som bedyrer at han heller ikke er homofil.

- Nei, jeg er slettes ikke homofil! Jeg er så heterofil man kan bli. Jeg skjønner at folk kan bli nysgjerrige, men jeg er veldig hetero, sier den hjemsendte «Farmen»-deltageren til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fetet seg opp ti kilo for å lure alle