FIKK SPARKEN?: Det spekuleres i om Amanda Bynes valgte å pensjonere seg fra skuespilleryrket, fordi hun fikk sparken. Foto: All Over Press
FIKK SPARKEN?: Det spekuleres i om Amanda Bynes valgte å pensjonere seg fra skuespilleryrket, fordi hun fikk sparken. Foto: All Over PressVis mer

Pensjonert - eller sparket?

Kilder i Hollywood hevder «Hairspray»-stjernen fikk sparken.

SEHER.NO:  Amanda Bynes (24) offentliggjorde nylig at hun ville pensjonere fra skuespilleyrket, allerede i en alder av 24. Men nå hevder kilder i Hollywood at Amanda ikke har pensjonert seg - men at hun har blitt sparket.

Det raporteres nå fra Hollywood at stjernens divalignende og urasjonelle oppføsel, gjorde at hun ble sparket fra sin seneste skuespillerjobb. Bynes skal ha tatt det så hardt, at hennes agenter til og med skal ha planlagt en intervensjon mot produsentene av filmen «Hall Pass».

Kilden forteller nettavisen Daily Beast at Amanda oppførte seg rart under innspillingene. Og at dette var grunnen til at Owen Wilson og Farrelly brødrene til slutt måtte sparke henne, ettersom hun ikke klarte å ta seg sammen.

Amandas talsmann har avvist ryktene. Dette sier «Hairspray»-stjernen selv:

- Det var en stor rollebesetning i filmen, og jeg hadde bare en liten rolle. Siden det ikke funket for meg med tanke på min timeplan, så kunne jeg ikke fortsette, twitret Amanda da de ble kjent at hun ikke lenger skulle være med i filmen «Hall Pass».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: 24 år og pensjonist