Penny opererte seg av en helt spesiell grunn

25-åringen har forstørret brystene to ganger og tvinger seg daglig inn i korsett for å bli mest mulig lik sitt store idol.

GJØR ALT FOR Å LIGNE SITT IDOL: Penny Brown innrømmer at hun er besatt av å ligne på Jessica Rabbit. Foto: Twitter
GJØR ALT FOR Å LIGNE SITT IDOL: Penny Brown innrømmer at hun er besatt av å ligne på Jessica Rabbit. Foto: Twitter Vis mer

SEOGHØR.NO: Den australske kvinnen Penny Brown vekker oppsikt verden rundt på grunn av sin livslange drøm om å likne på tegnefilmfiguren Jessica Rabbit.

Jesscia Rabbit ble raskt en av verdens mest kjente tegnete figurer på grunn av sin sexy stil etter at hun dukket opp i filmen «Hvem lurte Roger Rabbit?» i 1988.

For Penny har drømmen om å bli den «levende Jessica» ført til to kraftige brystforstørringer ved hjelp av plastisk kirurgi.

I tillegg bruker hun korsett daglig for å stramme inn midjen.

Til nå har hun ifølge Daily Mirror redusert midjen med 38 cm til kun 58,4 cm.

- Jeg har vært besatt av Jessica Rabbit siden jeg var liten. Jeg synes hun er utrolig sexy og viser mye styrke og karakter. Jeg har alltid ønsket å kopiere det.

Nå planlegger hun brystforstørrelse nummer tre for å bli enda større og mer lik sitt idol.

- Jeg har alltid vært opptatt av store bryster og tenkte på implantater da jeg var fem. Jeg vil aldri være fornøyd før jeg blir så stor som mulig.

Penny innrømmer at hun har fått mange reaksjoner og advarsler for sin ekstreme forvandling, men har ingen planer om å lytte til kritikerne.

- Jessica Rabbit er sterk, sensuell og ekstrem, og det er en glede å kopiere det i det virkelige liv.

LES OGSÅ: Fikk kjæreste etter «Paradise Hotel»