PENIS-BALLADE: Juan Pablo di Pace (midten) hevder utstyret hans er retusjert til det ugjenkjennelige i reklamen for Verdi-operaen "Rigoletto". Foto: Faksimile Daily Mail
PENIS-BALLADE: Juan Pablo di Pace (midten) hevder utstyret hans er retusjert til det ugjenkjennelige i reklamen for Verdi-operaen "Rigoletto". Foto: Faksimile Daily MailVis mer

- Penisen min er ikke så liten

Skuespilleren Juan Pablo di Pace ble stiv i maska da han så reklameplakaten.

SEHER.NO: Argentinske Juan Pablo di Pace (28) hadde ingen problemer med å kaste klærne, da han som ung skuespiller reklamerte for en Verdi-opera han deltok i.

Men da den syd-amerikanske kjekkasen - som blant annet har spilt hovedrolle i filmen "Three" med den britiske modellen Kelly Brook - nylig fikk se bildet, ble han rasende.

Juan Pablo hevder nemlig at reklamefolkene har retusjert utstyret hans og gjort det langt mindre enn det i virkeligheten er - og er redd for at det skal ødelegge for ham både i karrieren og privat.

- Det ser ut som om jeg ikke har noe der i det hele tatt, klager han ifølge avisen Daily Mail.

Situasjonen blir ikke bedre av at britiske Royal Opera House har fortsatt å bruke reklamebildet for senere produksjoner av operaen "Rigoletto" - selv om Juan Pablo di Pace ikke lenger deltar i forestillingen.

- Det er utrolig flaut for en 28 år gammel skuespiller å få et nakenbilde klistret opp på busser og T-banestasjoner, samtidig som de gjør hva de vil med fotografiet, sier en venn av skuespilleren.

Royal Opera House hevder de ofte bruker arkivfoto som reklame for nye forestillinger. Etter å ha blitt truet med søksmål av Juan Pablo har de nå gått med på å fjerne bildet fra reklamekampanjer for all fremtid.

LES OGSÅ: En hund etter Willie Nelson