- Penis blir enorm!

Innen år 3000 har alle mannfolk gigantiske peniser - og kvinner spretne bryster!

VOKSER: Om 1000 år, skal det ikke stå på utstyret til noen! Foto: All Over Press
VOKSER: Om 1000 år, skal det ikke stå på utstyret til noen! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Dette er det forskeren og evolusjonsteoretikeren Dr. Oliver Curry på [email protected] Research Centre i London som forteller.

Han er overbevist om at menneskeheten vil nå fysiske høyder innen år 3000, både når det kommer til høyde og levetid. Dette mener han vi kan takke mat, livsstil og medisinsk kunnskap for, melder The Sun.

Curry hevder også at raser vil bli noe som hører fortiden til - for vi vil alle få den samme hudfargen! - En gang hadde vi alle samme farge. Nå kommer raseforskjellene til å bli utslettet! Menneskeheten vil nærme seg en kaffefarget hud fremover.

Han sier også at både kvinner og menn kommer til å bli penere når vi nærmer oss neste millennium.

LES OGSÅ: Kate Beckinsales pinlige penistabbe.

- Vi vil utvikle måter å oppgradere oss selv på. På grunn av blant annet turbo-kjappe kosmetiske operasjoner, vil vi forme oss mer etter hva det motsatte kjønn syns er attraktivt, sier han.

For kvinnene er det ifølge doktoren snakk om hårløs hud, store, blanke øyne, spretne bryster, glansfullt hår og symmetrisk ansikt.

For menn er det muskler, stor kjeve, mørk stemme og store peniser som vil gjelde.

- De kommer til å bli enorme, smiler han.

Doktoren sier også at det kommer til å utvikle seg genetiske eliter i neste årtusen.

- Et godt eksempel på dette er barnet Angelina Jolie fikk med Brad Pitt, sier forskeren, og sikter til at begge skuespillerne blir regnet som et av verdens vakreste par.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer