FORTSATT TIL SALGS: Alejandro Fuentes sliter med å selge ulykkesbåten fra i fjor. Nå er prisen satt til 1 875 000 - 325 000 mindre enn det Alejandro selv betalte for båten. Foto: Faksimile
FORTSATT TIL SALGS: Alejandro Fuentes sliter med å selge ulykkesbåten fra i fjor. Nå er prisen satt til 1 875 000 - 325 000 mindre enn det Alejandro selv betalte for båten. Foto: FaksimileVis mer

Pengetrøbbel etter båtulykke

Alejandro Fuentes taper store penger på båtenulykken.

SEHER.NO: Først måtte han punge ut store beløp i erstatning og bot etter den selvforskyldte båtulykken i fjor sommer. Nå taper Alejandro Fuentes store penger på å selge båten.

Da 20-åringen i fjor høst valgte å selge båten var det med en prislapp på 2,2 millioner kroner. Ett år senere er båten fortsatt til salgs, men med en sterkt redusert pris, skriver Her og Nå.

Finn.no ligger den samme cabincruiseren ute for salg til 1.875.000 kroner.

- Det tar lengre tid å selge båter, så vi merker at markedet er tregere, sier sjef i båtprodusenten Viknes, Jan Inge Sivertsen, til Dagens Næringsliv.

Dermed må Alejandro kanskje gå enda lavere i pris for å få solgt båten.

Én dag på sjøen er blitt til ett år med trøbbel for den tidligere Idol-deltageren. Han har måttet betale 300.000 kroner i erstatning til de de skadelidende, 25.000 kroner i bot, 325.000 i prisfall - og fortsatt er båten usolgt.

Verken Alejandro selv eller hans manager Jan Fredrik Karlsen vil kommentere saken overfor Her og Nå.

LES OGSÅ: Alejandro kjører båt igjen