LIVET HANS: Dekkselger Tommy Sharif hevder man må gjøre det man virkelig brenner for, om man skal bli rik. - Dekk og felger, det er meg, sier han. Foto: SCANPIX
LIVET HANS: Dekkselger Tommy Sharif hevder man må gjøre det man virkelig brenner for, om man skal bli rik. - Dekk og felger, det er meg, sier han. Foto: SCANPIXVis mer

- Penger er like deilig som sex

Dekk-kongen avslører hemmelighetene bak det å bli rik.

SEHER.NO: Tommy Sharif (33) hadde ifølge skattelistene en formue på over 47 millioner kroner i 2007. Nå avslører han det han mener er de to viktigste tingene dersom man skal bli rik.

- Det er to hemmeligheter bak det å tjene penger, og det gjelder alle. Det første: Du skal alltid drive med det du virkelig brenner for. Dette her er ikke jobben min, heller ikke hobbyen min. Dekk og felger, det er meg. Det er livet mitt, sier han til Dagbladet Magasinet.

Det andre er ifølge Sharif at man virkelig må fokusere på arbeidsoppgavene sine. Han trekker sammenligninger med fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic.

- Tror du Zlatan tenker på hvor mye han tjener når han er på banen? Han tenker bare på hvordan han skal få ballen i kassa.

Sharif er kjent for å være frittalende, og overfor Magasinet hevder han penger i blant kan være like deilig som sex.

- Det er gleden av å bygge opp noe, å se et prosjekt bli realisert, som virkelig gir meg noe. Bare sex er en bedre følelse enn det. Noen ganger er penger like deilig som sex, sier Sharif.

Men dekkselgeren tenker ikke kun på seg selv og pengene sine. Da Jan Thomas tidligere ga ut sin singel "Get up and dance" til inntekt for kreftforeningen, slo Sharif til og kjøpte 2500 eksemplarer.

- Jeg nølte ikke med å slå til da jeg hørte at det gikk til en så god sak, sa Sharif tidligere til Seher.no.
LES OGSÅ: - Jeg har gjemt formuen min