- Pengeproblemene hans er bare bløff

Eks-kona slår tilbake mot TV-stjernen Jon Gosselin.

DETTE BLIR DEN NYE SERIEN: Kate er den som har kommet best ut av skillsmissen med omsorgsretten og økonomisk. Nå lager hun og de åtte barna oppfølgerserien «Kate Plus 8». Foto: Fame Flynet
DETTE BLIR DEN NYE SERIEN: Kate er den som har kommet best ut av skillsmissen med omsorgsretten og økonomisk. Nå lager hun og de åtte barna oppfølgerserien «Kate Plus 8». Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Han er kjent fra realityserien «Jon & Kate Plus 8» som gikk på tv-kanalene TLC og FEM. Nylig hevdet Jon Gosselin (35) å ha fått så dårlig råd etter skillsmissen med Kate (37), at han var redd for miste huset og havne i fengsel. Tullpreik ifølge ekskonas advokat.

- Jeg ble ganske overrasket over at han liksom skulle slite økonomisk. Den 27. april frigjorde nemlig Kate han fra alle nåværende og framtidige barnebidrag til deres åtte barn. Dette har de to løst i fellesskap, og hun har trukket tilbake alle krav om penger fra han til barna, sier advokaten Cheryl Young til nettstedet Radar Online.

Kona har allerede planlagt en oppfølger, til serien som varte i syv sesonger om familielivet deres. Den heter kun «Kate Plus 8», og starter på TLC den 14 september.

- Jeg kommer til å ende opp i fengsel fordi jeg ikke har råd til å betale barnebidrag til Kate, som har masse penger fra før, sier Jon for få dager siden.

Paret skiltes i 2009, etter at begge angivelig skal ha vært utro mot hverandre. Sommeren det samme året ble Kate fotografert mens hun slo barna. Men hun har angivelig ikke noe ønske om skape vanskeligheter for eksmannen.

- Det siste Kate noen gang kunne ønsket seg, var at barna hennes må se at faren ikke klarer seg. Og det eneste han betaler nå, er noen små rester av gjelda som han skylder. De betalingene er snart fullført, og Kate er nå barnas eneste forsørger rent økonomisk, sier advokaten.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå lever hun på matkuponger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer