- Pengene ble ikke brukt fornuftig

Bent Leikvoll og de andre nissene avslører hva de egentlig har gjort de siste ti årene... Se video

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ti år etter at reality-julekalenderen «Nissene på låven» gikk sin seiersgang over norske TV-skjermer, er oppfølgeren «Nissene over skog og hei» klar for premiere i torsdag.

Av de 24 nissene som var med forrige gang, gjør halvparten comeback. Og «Nissene på låven»-vinner Bent Leikvoll sier til Seher.no - i form av sitt alter ego Atle Antonsen - at det ikke har vært ti enkle år siden han forlot låven i triumf.

- Pengene ble ikke brukt så veldig fornuftig. Det er ikke noe igjen av de, sier han og ler.

Nisse-general Espen Eckbo avslører at hans populære rollefigur Asbjørn Brekke stort sett har brukt tid på pleie sin syke mor, mens Line Verndal hinter om at hennes Kine Messel er tilbake blant nissene for å se om det er noen kjæresteemner der.

- Hun har fått et barn, er singel og har meldt seg på «Nissene over skog og hei» med ønske om å kanskje møte noen nye. Hun er veldig på hugget for å si det sånn, sier hun og ler.

Mens Kine allerede har fått et barn, er det baby på vei hos Anne-Gro Lom, som spilles av Marian Saastad Ottesen.

Skuespilleren - som selv var gravid under innspillingen - hevder hennes rollefigur ikke har ligget på latsiden av den grunn.

- Det er jo alltid litt action med Anne-Gro. De siste ti årene har hun danset rundt på Skoppum, sier Marian og ler.

Premieren på «Nissene over skog og hei» ser du på TVNorge torsdag klokken 20.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Takker babyen for nisse-comebacket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer