SKVETTEN Penelope Cruz sliter med flyskrekk. Her er hun godt plantet på jorda, sammen med Javier Bardem, som hun spiller mot i filmen "Midnight in Barcelona". Foto: All Over Press
SKVETTEN Penelope Cruz sliter med flyskrekk. Her er hun godt plantet på jorda, sammen med Javier Bardem, som hun spiller mot i filmen "Midnight in Barcelona". Foto: All Over PressVis mer

Penelope fikk panikk

Penelopes flyskrekk skaper forsinkelser, igjen!

SEHER.NO: Penelope Cruz (32) skapte kaos da hun fikk et akutt panikkanfall ombord på en flyvning mellom Newark og Barcelona nylig.


Den Spanske skjønnheten så ut til å være rolig og fattet da hun steg ombord i kabinen, med skal ha fått et sammenbrudd da flyet begynte å kjøre nedover rullebanen.


- Hun fikk helt panikk og nektet å fly, sier en medpassasjer ifølge, ifølge Daily Mail.


Etter en samtale med en kabinansatt returnerte flyet til gaten, så Penelope kunne komme seg ut på fast grunn igjen. Til de andre passasjerenes irritasjon ble det satt i gang en stor leteaksjon etter filmstjernens bagasje fra lasterommet. Hele opptrinnet skapte en forsinkelse på omkring to timer.


Dette er imidlertid ikke første gang Penelopes flyskrekk har skapt problemer. Under en tur til Mexico sammen med venninnen Salma Hayek, måtte flyet nødlande på grunn av brunettens angst for å fly.


 Penelope Cruz er i Barcelona for å spille i Woody Allen-filmen "Midnight in Barcelona". På rollelisten finner vi også blant annet Scarlett Johannson (22) og Javier Bardem.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.