Gwyneth Paltrow:

Pekes ut som «Becky with the good hair»

Selv avkrefter hun ryktene.

UTSATT FOR RYKTER: Skal vi tro Amber Rose, er det Gwyneth Paltrow som var Jay Z sin elskerinne noen år tilbake. Foto: NTB Scanpix
UTSATT FOR RYKTER: Skal vi tro Amber Rose, er det Gwyneth Paltrow som var Jay Z sin elskerinne noen år tilbake. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Da Beyoncé (36) i april 2016 ga ut det kritikerroste albumet «Lemonade», klarte hun å snu en hel verden på hodet.

Ikke bare slapp hun albumet uten forvarsel, men hun anklaget også ektemannen Jay Z (48) for utroskap.

Setningen «You better call Becky with the good hair» fra låten «Sorry» tok av i sosiale medier, og flere mente det handlet om en kvinne som sangerens ektemann skal ha hatt en affære med.

En rekke kjendiskvinner har siden den gang blitt beskyldt for å være «Becky with the good hair», og denne gangen er det skuespiller Gwyneth Paltrow (45) som har fått alles øyne rettet mot seg.

- De var venner før

Nylig uttalte nemlig den amerikanske modellen og skuespilleren Amber Rose (34) at Gwyneth var Jay Zs elsker.

PODCAST: Det var i en podcastepisode at Amber Rose sa at Gwyneth Paltrow var Jay Z sin tidligere elsker. Foto: NTB Scanpix
PODCAST: Det var i en podcastepisode at Amber Rose sa at Gwyneth Paltrow var Jay Z sin tidligere elsker. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det gjorde hun da hun gjestet de tidligere «The Hills»-profilene Heidi Montag (31) og Spencer Pratt (34) sin podcast, «Make Speidi Famous Again», ifølge People.

- Jeg tror definitivt at Gwyneth Paltrow er «Becky with the good hair». Jeg føler virkelig at hun har ligget med Jay Z, uttalte hun i podcasten.

Amber Rose spekulerte samtidig i at Gwyneth ikke har blitt sett med Beyoncé og Jay Z siden utroskapen ble kjent.

- De var venner før, men nå ser vi henne aldri med dem lenger, la hun til.

Avkrefter ryktene

Til People kan en av Gwyneths presserepresentanter fortelle at hele historien til Amber Rose er oppspinn.

- Det er helt absurd og 100 prosent feil. Gwyneth, Beyoncé og Jay Z er fremdeles veldig gode venner, og ikke noe av dette gir mening.

Saken fortsetter nedenfor.

GODE VENNER: Gwyneth og Jay Z har i mange år vært gode venner. Her er de avbildet sammen under en festival i 2011. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Gwyneth og Jay Z har i mange år vært gode venner. Her er de avbildet sammen under en festival i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En kilde nær Amber Rose kunne i ettertid fortelle at 34-åringen ikke mente uttalelsene seriøst, og at det hele hadde en humoristisk baktanke.

- Det var bokstavelig talt en vits i en podcast, sa kilden.

Innrømmet utroskap

Jay Z selv holdt lenge tyst om beskyldningene om at han skal ha vært utro mot kona ved en tidligere anledning.

Da han i juni 2017, ett år etter konas avsløring, ga ut albumet «4:44», omtalte han tematikken ved å si at han beklager for å ha vært med andre kvinner.

I et større intervju med The New York Times sa han også det mange tar som bekreftelse på utroskapsryktene.

Intervjuet med magasinet, som er ett av få han har gitt de siste årene, tok for seg hvordan albumet hans ble til og hvordan kortene han fikk utdelt her i livet har påvirket ham.

Som følge av en turbulent oppvekst og et like tettpakket voksenliv, bestemte han seg for å oppsøke en psykolog.

Saken fortsetter under bildet.

HOLDT SAMMEN: Beyoncé og Jay Z har holdt sammen til tross for utroskapen. Foto: NTB Scanpix
HOLDT SAMMEN: Beyoncé og Jay Z har holdt sammen til tross for utroskapen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Man må bare overleve. Man går inn i overlevelsesmodus, og hva skjer da? Jo, man skrur av alle følelsene sine. Så selv med kvinner skrur du av følelsene, du klarer ikke å knytte deg til dem, sa han og fortsatte:

- I mitt tilfelle ble det veldig dypt. Så skjer alt, blant annet utroskap, sa han.

Flere medier, deriblant Time, The Telegraph og People, tolket svaret som en bekreftelse på at han hadde vært utro mot sin nåværende kone.

Jay Z beskrev samtidig det å bo sammen med en annen musiker som terapeutisk. De to lager musikk sammen, og noen ganger kan det være bra og andre ganger kan det oppleves som «veldig, veldig ukomfortabelt».

- Det beste stedet i tornadoen er i midten av den. Vi satt midt i stormen, og det var lite komfortabelt. Vi har hatt mange samtaler, sa han og la til at han er stolt av kona og at de respekterer hverandre i alt de gjør.

LES OGSÅ: Meldte seg selv til politiet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer