Billie Eilish:

«Pedofili er ikke gøy»

Stjernens halloweenkostyme falt ikke i god jord hos fansen.

GÅR HARDT UT: Billie Eilish får sterke reaksjoner på Instagram. Foto: Evan Agostini/Invison/NTB
GÅR HARDT UT: Billie Eilish får sterke reaksjoner på Instagram. Foto: Evan Agostini/Invison/NTB Vis mer
Publisert

Mandag var det duket for halloween, og både her hjemme og i Hollywood ble dagen feiret i kostymer.

En som hadde kledd seg ut for anledningen var artist Billie Eilish (20). Stjernas kostyme falt imidlertid ikke i god jord hos enkelte, som nå går hardt ut mot «Bad Guy»-sangeren.

«Ekkelt»

På Instagram publiserte stjernen en bildekarusell fra årets skumleste dag, og viste samtidig frem kostymene hun og den angivelige kjæresten Jesse Rutherford (31) hadde gått for.

Flere medier har omtalt saken, deriblant People og svenske Aftonbladet.

SJOKKERTE: Supermodell og skuespiller Heidi Klum er for mange kjent som dronningen av Halloween. Sjekk hva hun var utkledd som i år! Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

Eilish var utkledd som en baby og Rutherford som en gammel mann, noe som kan tolkes som et humoristisk stikk til aldersforskjellen mellom dem, skriver nettstedene.

Dette reagerte imidlertid 20-åringens følgere sterkt på, og kommentarfeltet fylte seg opp med kritiske kommentarer.

«Det siste bildet kommer til å hjemsøke henne når hun blir eldre og innser at en 31-åring ikke har noe å gjøre med noen som er så ung», lyder en kommentar, mens andre ber sangeren slette bildet.

ARM I ARM: Marna Haugen aka dronning Elizabeth ankom Alexandra Joners halloweenfest med en mystisk mann. Reporter: Elise Violeta Ness Aksnes. Video: Nora Skavhaug/ Rød løper Vis mer

«Å tulle med pedofili er ikke gøy», mener en annen i kommentarfeltet.

«Jeg er genuint nysgjerrig på hva som gikk gjennom hodet ditt med de kostymene som om det ikke er et seriøst problem som skjer daglig, hver time. Ekkelt», skriver en tredje.

Verken Eilish eller Rutherford har tilsynelatende svart på antagelsene, og det er ikke kjent om kostymene var ment til å gjøre narr av parets aldersforskjell.

Bekrefter ryktene

Andre gleder seg imidlertid over at stjernene viser seg sammen på sosiale medier for første gang.

Duoen har nemlig blitt observert sammen en rekke ganger, og satte fyr på kjæresteryktene etter å ha blitt fotografert kyssende utenfor en restaurant i Los Angeles, ifølge People.

Alexandra Joner inviterer nok en gang til halloweenfest. Her svarer hun på ryktene som sier at hun er med i årets sesong av Maskorama. Reporter: Elise Aksnes. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Eilish har tidligere vært i et forhold med rapperen Q, hvis virkelige navn er Brandon Adams (25). Rutherford og ekskjæresten, Youtuber Devon Lee Carlson (28), gikk hver til sitt i fjor etter seks år, melder E! News.

LES OGSÅ: Sterke reaksjoner etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer