Peaches tatt på fersken

Følger Peaches i mammas fotspor?

I TRØBBEL: Politiet i London har funnet videobevis på at Peaches Geldof kjøper narkotika.  Foto: All Over Press
I TRØBBEL: Politiet i London har funnet videobevis på at Peaches Geldof kjøper narkotika. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Bob Geldofs 19 år gamle datter Peaches er i narkotrøbbel. Den britiske tabloidavisen The Sun publiserte mandag en video hvor hun blir tatt på fersken i å kjøpe narkotika. Det skal ha vært Amy Winehouses langer hun handlet med.

Videoen viser Peaches som har med seg en bunke av penger og et kreditkort og går bort til en narkotikalanger som kaller seg for "Jonny". De møtes i en gate i sentrum av London. Deretter går de inn på et kontor fordi langeren er redd for politimenn i sivil. Peaches gir ham nesten 2000 kroner og sier:

- Jeg må få alle de greiene av deg i kveld. I morgen trenger jeg valium.

- Det kan jeg skaffe deg, sier "Jonny".

- Jeg trenger det virkelig, svarer Bob Geldofs datter.

Se hele videoen her (ekstern lenke).

Valium blir ofte brukt av narkotikamisbrukere for å komme ned etter rusen.

Tidligere skal Peaches ha benektet at hun bruker kokain som sin mor den britiske TV-stjernen Paula Yates som døde av en heroinoverdose i 2000.

Bob Geldof skal tidligere ha sagt han ville bli rasende om Peaches noen gang tok narkotika.

Bob og Paula Yates hadde et langt forhold som startet allerede på midten av 70-tallet. I 1986 giftet de seg. De fikk tre barn sammen. Paula forlot Geldof i 1995 til fordel for INXS-sangeren Michael Hutchence som hengte seg på et hotellrom og døde to år senere. Paula slet med narkotikaproblemer og døde selv i 2000 av en overdose.

Politiet skal ha kommet over video-opptaket på en minnepinne hvor det også var bilder av Amy Winehouse (24) som røyker crack. Politiet fant bevisene i huset til et par som er mistenkt for å drive narkotikasalg til kjendiser. Peaches skal inn til avhør om få dager.

LES OGSÅ: - Alle bruker narkotika

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer