TATT PÅ FERSKEN: Peaches Geldof ble avslørt av butikkansatte da hun tok med seg en mengde klær - uten å betale for dem. Foto: All Over Press
TATT PÅ FERSKEN: Peaches Geldof ble avslørt av butikkansatte da hun tok med seg en mengde klær - uten å betale for dem. Foto: All Over PressVis mer

Peaches tatt på fersken - igjen

Tok "en Winona" i klesbutikk i London..

SEHER.NO: Man skulle tro at de unge stjernene hadde penger nok til å betale for sine egne klær, men slik er det visst ikke.

Nå er Sir Bob Geldofs datter Peaches Geldof (19) tatt for butikktyveri - og det for fjerde gang!

Kjendisdatteren ble tatt på fersk gjerning da hun forlot en trendy klesbutikk i Øst-London med en rekke klær hun ikke hadde betalt for.

Peaches følger dermed i fotbsporene til "Girl Interrupted"-stjernen Winona Ryder, som ble dømt for butikktyveri etter å ha rasket med seg en designerklær for 36.000 kroner hos Saks Fifth Avenue i 2001.

Sir Bobs datter hevder imidlertid det hele var et uhell og stakk av etter at ansatte i butikken løp etter henne.

Også i mai i år skapte Agent Provocateur-modellen store overskrifter da hun ble tatt på fersken mens hun kjøpte dop fra langeren til skandaleartisten Amy Winehouse (25). Peaches ble da grillet av politiet, men slapp anmeldelse fordi det ikke kom frem av videoen at hun kjøpte ulovlige stoffer.

To måneder senere holdt hun på å miste livet etter en overdose.

Har du tips kjendisene? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Peaches tror ikke ekteskapet varer livet ut