- HUN LIGNER PÅ EN APPELSIN: Peches Geldof hetses av britiske medier for sin overdrevne bruk av selvbruning - som får hudtonen til å bli oransje. Foto: All Over Press
- HUN LIGNER PÅ EN APPELSIN: Peches Geldof hetses av britiske medier for sin overdrevne bruk av selvbruning - som får hudtonen til å bli oransje. Foto: All Over PressVis mer

- Peaches ser ut som en appelsin

Rockedatteren dukket opp med en sjokkerende hudfarge...

SEHER.NO: Rockedatteren Peaches Geldof (21) har eksperimentert med litt av hver opp gjennom årene - og denne gangen er intet unntak.

21-åringen dukket opp på en fest i Hollywood med en sjokkerende oransje hudfarge, som er et resultat av overdreven bruk av selvbruning. Med en uflatterende og utfordrende kjole, forsikret Peaches seg at hennes oransje hud ble blottet til det maksimale da hun poserte for fotografene, melder The Sun.

Geldof har vært i hardt vær den siste tiden, blant annet var hun nylig involvert i en doping-skandale. «Live Aid»-generalen Bob Gelofs eldste datter har til tross for sin unge alder for lengst blitt kjent som en av kjendisverdenens villeste partyjenter. Kanskje nettopp derfor valgte hennes far, Sir Bob, å holde datteren med selskap på festen - for å kunne holde et øye med sin eldste datter.

Sositetsjena hadde også med seg sin 17 år eldre kjæreste, «Ingourious Basterds»-skuespilleren Eli Roth (38).

Festen, som ble holdt på «The Roosevelt Hotel», i Hollywood var en feiring av «unge Hollywood». Vanessa Hudgens (21), Zac Efron (22) og Ashley Tiesdale (24) var også tilstede.

Meget mulig at Sir Bob følte seg i eldste laget med andre ord...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Fikk sparken etter nakenskandalen