Peaches Geldof er død

Hun ble bare 25 år gammel.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske TV-stjernen Peaches Geldof ble funnet død i sitt eget hjem utenfor London mandag ettermiddag, melder TMZ.com.

Politiet skal ha rykket ut etter en bekymringsmelding.

Detaljer rundt dødsfallet er foreløpig ukjente, men politiet beskriver årsaken som «ukjent og uventet».

Peaches er datter av Band Aid-generalen Bob Geldof og avdøde Paula Yates.

- Smerten er ubeskrivelig. Hun var den villeste, morsomste, smarteste og vittigste og galeste av oss alle. For et vakkert barn. Hvordan er det mulig at vi ikke vil se henne igjen, sier Bob Geldof i en pressemelding, ifølge nettstedet.

Hun har søstrene Pixie Geldof, Fifi Trixibelle Geldof og Heavenly Hiraani Tiger Hutchence Geldof. Jentene, som alle har samme mor, hadde en turbulent oppvekst og mistet moren sin da de var små.

Yates ble funnet død av en overdose heroin i september 2000, da Peaches bare var 11 år gammel.

- Jeg var fullstendig klar over situasjonen: Mammas overgang fra å være en fantastisk mor som skrev bøker om barneoppdragelse og gav oss en idyllisk barndom i Kent, til å bli et knust skall av en kvinne som brukte medisiner for å komme seg gjennom dagen, har hun tidligere uttalt om morens situasjon etter at hun ble sammen med INXS-vokalist Michael Hutchence.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer