Paw angrepet av ti menn

Byturen ble ikke helt slik som Paw Henriksen hadde planlagt...

PÅ TV: Paw Henriksen sammen med Charlotte Munch fra krimserien "Anna Pihl". Foto: TV 2
PÅ TV: Paw Henriksen sammen med Charlotte Munch fra krimserien "Anna Pihl". Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Før han visste ordet av det ble "Anna Pihl"-skuespilleren nemlig angrepet av en stor gruppe arabiske menn, skriver Ekstra Bladet.


- De tok bare den første de så. Slik tolker i alle fall jeg det, for jeg har aldri sett noen av dem før, sier han oppgitt.


Et øyenvitne forteller at mennene så ut som "en flokk med ville dyr", der de sparket og slo han mens han lå hjelpesløs på bakken.


- Plutselig var jeg omringet og ble slått på. Det var så voldsomt at jeg til slutt bare måtte legge meg ned, forteller Henriksen.


Skuespilleren legger også til at han brakk en finger, fikk slått ut en tann, og leppene hans er hovnet opp etter alle slagene.


Paw, som spiller den smårasistiske politimannen Kim i den danske krimserien "Anna Pihl", legger til at mange har problemer med å skille han personlig fra rollefiguren.


- Det vil selvfølgelig alltid være noen som har problemer med å innse at jeg ikke er som rollefiguren min. Men likevel tror jeg ikke det var det som skjedde i helgen. Jeg tror de bare ville slåss, avslutter han.


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer