Pause for «Mesternes mester»

- Vi kommer ikke til å kjøre i gang en ny runde nå, sier Petter Wallace i NRK.

2012-GJENGEN: Av disse ti deltagerne, var det Tor-Arne Hetland (midten) som vant 2012-sesongen av Mesternes mester. Foto: NRK
2012-GJENGEN: Av disse ti deltagerne, var det Tor-Arne Hetland (midten) som vant 2012-sesongen av Mesternes mester. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter fire år med «Mesternes mester»-suksess, har NRK nå bestemt seg for å ta det populære programmet av sendeskjemaet.

- «Mesternes mester» er et program som betyr mye for oss og som vi er glade i, men vi kommer ikke til å kjøre i gang en ny runde nå. Vi har opsjon på å lage flere programmer, men vi ønsker å ta en liten pause, sier eksternsjef i NRK, Petter Wallace, til VG.

Grunnen til pausen forklarer Wallace på denne måten:

- «Mesternes mester» har vært en formidabel suksess for oss gjennom fire sesonger. Men NRK har en rekke nye prosjekter i «kokern», og vi ønsker å skape variasjon for seerne i året som kommer.

Dag Erik Pedersen (53), som har vært programleder for NRK-suksessen samtlige sesonger, sier det blir rart med en pause fra programmet.

- Jeg har jo gjort dette de siste fire årene. Men jeg har full forståelse for at NRK tar et hvileår fra «Mesternes mester». Det har vært et eventyr, og kjempemoro å være med på. Men det blir deilig med en pause i år, sier han til VG.

Tidligere i år var det Tor-Arne Hetland (38) som vant årets utgave av «Mesternes mester».
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her avgjøres «Mesternes mester»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer