HEY PAULA!: Paulas nye realityshow gikk på luften 28.juni. Det var under innspillingen av showet at et nytt sammenbrudd kom. Foto: All Over Press
HEY PAULA!: Paulas nye realityshow gikk på luften 28.juni. Det var under innspillingen av showet at et nytt sammenbrudd kom. Foto: All Over PressVis mer

Paula sutrer over pressen

Paula Abdul brøt fullstendig sammen - igjen.

SEHER.NO: 80-tallsstjernen Paula Abdul (45) hadde nok et sammenbrudd under sitt nye realityshow, "Hey Paula!". Kvalt i tårer fikk hun stotret frem at hun føler seg behandlet som hundedritt.


Denne gangen var det pressens skriverier om hennes angivelige misbruk av medisinske substanser som fikk det til å toppe seg for American Idol-dommeren.


- Jeg blir behandlet som hundedritt. Det er noe jeg lever med hver eneste dag, også  forventes det at jeg skal synes det er greit og bare smile. Jeg er ikke en sutrekopp som gråter uten grunn, men dette er store ting og jeg blir helt overkjørt. Jeg må svelge alt. Jeg er lei av det og det ødelegger ryktet mitt. Det er ikke ok lenger, sa en gråtkvalt Paula ifølge Splash News.


I serien hevder 45-åringen at hun oppfører seg merkelig iblant fordi hun lider av søvnløshet.

Onde tunger hevder imidlertid at showet er et PR-stunt for å stoppe pågående rykter om at den den tidligere superartistens misbruker medisiner.

SE BILDENE: Paula har brutt sammen før


LES OGSÅ:  Fikk puppene tilbake