KJEKKAS: Paul Walker ble bare 40 år. Han døde i en tragisk bilulykke i november. Foto: Stella Pictures
KJEKKAS: Paul Walker ble bare 40 år. Han døde i en tragisk bilulykke i november. Foto: Stella PicturesVis mer

Paul Walkers datter delte rørende bilde

Denne helgen ville skuespilleren fylt 41 år.

SEOGHØR.NO: Fredag ville den avdøde «The Fast and the Furious»-skuespiller Paul Walker fylt 41 år.

Han ble drept i en stygg bilulykke 30. november i fjor, da bilen han var passasjer i krasjet inn i en stolpe på motorveien i Los Angeles og tok fyr.

Fredag hyllet hans 15 år gamle datter faren på den sosiale bildedelingstjenesten Instagram, med et privat «far-og-datter»-bilde, tatt da Meadow var liten.

«Gratulerer med dagen! Jeg elsker deg, pappa», skrev hun til bildet.

Meadow har holdt lav profil etter Walkers dødsfall.

For tre år siden flyttet hun fra Hawaii til Los Angeles for å bo med sin far på heltid, ettersom hennes mor, Rebecca McBrain, har hatt store alkoholproblemer.

I mars skrev TMZ at Walker ønsket at hans mor Cheryl skulle overta omsorgsretten over datteren dersom noe skjedde med ham.

Brødrene tok over filmrolle

Walker var midt i innspillingen av «The Fast and the Furious»-film nummer syv, og det var brødrene hans Cody og Caleb som fullførte brorens filmscener etter hans død.

Lillebror Cody kom også med en rørende hyllest av storebroren i et innlegg han postet på Facebook på fredag:

TRO KOPI: Lillebror Cody Walker spilte inn scenene som manglet i «The Fast and the Furious 7» i mai.  Foto: All Over Press
TRO KOPI: Lillebror Cody Walker spilte inn scenene som manglet i «The Fast and the Furious 7» i mai. Foto: All Over Press Vis mer

«Dette er en bittersøt dag. I dag blir jeg påminnet på hvor mye jeg savner deg. Men samtidig er også dette en dag som minner meg på alle de fantastiske minnene vi har hatt, alle eventyrene vi har opplevd, og all erfaring og kjærlighet jeg var heldig å oppleve med deg. I dag er en dag for å feire disse årene.

Jeg har alltid visst at du var en ganske fantastisk bror, men de siste månedene har vist meg hvor mye du betydde for hele verden. Takk for at du var, og fortsetter å være, den beste rollemodellen en bror kunne bedt om.

Gratulerer med dagen, storebror. Jeg elsker deg, og jeg savner deg».

Walker var kjæreste med den 17 år yngre jenta Jasmine Pilchard-Gosnell (23), som han ble sammen med da hun bare var 16. Hun tok dødsbudskapet svært tung, og ifølge vitner kollapset hun på stedet da hun fikk vite at kjæresten hadde omkommet.

Se video av fansen og kollegene som hyllet Walker på ulykkesstedet:

LES OGSÅ: Umulig å identifisere Paul Walkers kropp

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.