Paul Walkers brødre fullfører hans siste film

Den avdøde skuespillerens to brødre spiller inn hans siste scener i «The Fast and The Furious 7».

TAR OVER: Cody og Caleb Walker tar over brorens rolle i hans siste actionfilm. Her er brødrene avbildet under Calebs bryllup kun seks uker før den fatale ulykken.  Foto: Splash News/ All Over Press
TAR OVER: Cody og Caleb Walker tar over brorens rolle i hans siste actionfilm. Her er brødrene avbildet under Calebs bryllup kun seks uker før den fatale ulykken. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Familie, venner, fans og kollegaer var i sjokk etter at Paul Walker døde i et dramatisk bilkrasj i Los Angeles i november i fjor.

Skuespilleren var midt i innspillingen av sin siste film «The Fast and The Furious 7» og det har så langt vært usikkert hva som ville skje med filmen etter Walkers død.

Tirsdag annonserte filmproduksjonen på Facebook at Pauls brødre Cody og Caleb skal spille inn Pauls resterende scener. Walker hadde spilt inn mesteparten av filmen og det er bare noen få actionfylte scener som mangler.

- Vi har fortsatt innspillingen og ønsker Pauls brødre Caleb og Cody inn i familien. De hjelper oss å fullføre noen av actionscenene og fylle noen tomrom i filmen. Å ha dem med på innspillingen gjør at vi føler Paul er sammen med oss, står det på Facebook.

De beskriver også filmen som en av Walkers beste.  

TRAGISK DØD: 30. november i fjor døde Paul Walker etter at bilen han satt i krasjet inn i en stolpe på motorveien og tok fyr.  Foto: FameFlynet
TRAGISK DØD: 30. november i fjor døde Paul Walker etter at bilen han satt i krasjet inn i en stolpe på motorveien og tok fyr. Foto: FameFlynet Vis mer

- Vi måtte ha tid til å sørge over Paul, som vi elsket og mistet, og tenke over hva vi skulle gjøre med filmen vår. Vi følte at det eneste rette var å fortsette og vi tror Paul ville ha ønsket det samme. Han hadde allerede spilt inn mesteparten av scenene sine og det er noe av det beste arbeidet i hans karriere.

Filmen får premiere våren 2015.

Se filmkollegaenes farvel med Paul Walker i videoen under:

LES OGSÅ: Får ikke oppfylt sitt siste ønske

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer