BLEIESKIFT: Paul Stanley må nok en gang kombinere rock'n roll med bleieskiftarbeid. Her med datteren Sarah Brianna.  Foto: Stella Pictures
BLEIESKIFT: Paul Stanley må nok en gang kombinere rock'n roll med bleieskiftarbeid. Her med datteren Sarah Brianna. Foto: Stella Pictures Vis mer

Paul Stanley har blitt pappa igjen

- Jeg hører på skriket hennes at hun er datteren min.

Publisert
SEHER.NO: Tirsdag denne uken ble det kjent at KISS-legenden Paul Stanley (59) og kona gjennom seks år, Erin Sutton, igjen fikk en velskapt datter. Fra før har paret to felles barn, mens han har en sønn fra sitt tidligere ekteskap med skuespillerinnen Pamela Bowen.

- Jeg er ikke sikker på om hun kan synge, men jeg hører på hennes første skrik at hun er datteren min, sier er stolt Stanley til nettstedet People.

Rockeren rakk akkurat å gjennomføre en sommerturnering med bandet før den lille jenta ble født. Nå er Stanley og resten av KISS-medlemmene i full gang med å spille inn neste plate.

Det fjerde barnet i Stanley-familien har fått navnet Emily Grace.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Beskyldes for å være en dårlig mor 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer