OPERAFANTOMET: - De forventet nok ikke så mye. Jeg er lav og overvektig, og hadde en billig, gammel dress på, og frisøren hadde klippet meg nesten skallet, sier Paul Potts.
OPERAFANTOMET: - De forventet nok ikke så mye. Jeg er lav og overvektig, og hadde en billig, gammel dress på, og frisøren hadde klippet meg nesten skallet, sier Paul Potts.Vis mer

Paul Potts smeltet Cowell

Her er operasangeren som erobrer hele verden.

SEHER.NO: Han har kjempet med en ødelagt blindtarm, en stor svulst og et knust kragebein etter å ha krasjet med sykkelen.


Det er i det hele tatt mye som har gått galt for Paul Potts (36), og det var mange som trodde det skulle gå galt igjen da Paul inntok scenen i "Britain’s got talent" – inkludert ham selv.


- Jeg har alltid slitt med min egen selvtillit, sa han før showet.


Selvtilliten trenger han ikke være bekymret for nå lenger. 36-åringen sang operasangen Nessun Dorma så nydelig at selv håret på Simon Cowells bryst reiste seg i begeistring.


I salen var det knapt et tørt øye, og nå nå har flere millioner mennesker sett klippet på nettet.


- Så du jobber i et varehus for mobiltelefoner, og du gjorde det her. Det var et utrolig frisk pust, sa Cowell.


- Du var absolutt fantastisk, la den fryktede dommeren til.


- Vi har en klump med kull her, som kommer til å bli en diamant, sa dommer Amanda Holden.


Se den fantastiske videoen her:Paul Potts har tidligere gått i skole hos blant annet Pavarotti.


- De forventet nok ikke så mye. Jeg er lav og overvektig, og hadde en billig, gammel dress på, og frisøren hadde klippet meg nesten skallet. Men når jeg sang, så jeg på Cowell og jeg så at han fikk hakeslepp. Da visste jeg at jeg hadde gjort det greit, sier Pott.


Fredag kom Potts videre til semifinalen.


Se sensasjonen synge "It's Time To Say Good Bye":