NOTORISK UTRO: Paul Newman anklages nå for en rekke utroskap mens han var gift med Joanne Woodward. Foto: All Over Press
NOTORISK UTRO: Paul Newman anklages nå for en rekke utroskap mens han var gift med Joanne Woodward. Foto: All Over PressVis mer

Paul Newmans sexhemmeligheter avslørt

Det er ikke småtteri som kommer fram i ny bok. - Han lyktes aldri med å narre meg, sier Brando.

SEHER.NO: Gjennom 50 år var Paul Newman gift med skuespillerkollega Joanne Woodward. Og fram til han tapte kampen mot kreften 83 år gammel i fjor, ble forholdet sett på som et av de mest solide i Hollywood. Newman fikk nesten legendestatus for sin trofasthet.

Men nå slår glansbildet av Paul Newman sprekker. I en ny bok om skuespilleren påstås det at han var notorisk utro og biseksuell.

En av de som kommer med avsløringene er avdøde Marlon Brando.

- Han lyktes aldri med å narre meg. Paul Newman hadde like mange affærer som alle oss andre, og han var like biseksuell som meg.

- Men mens jeg hele tiden ble avslørt med buksene på knærne, så lyktes han i å gjøre det i skjul, blir Brando sitert på i boken.

Forfatteren av boken, Darwin Porter, skal ha intervjuet Brando før han døde i 2004. Men Brandos død gjør det selvsagt vanskelig å etterprøve sitatene.

Porter forteller til "The Globe" at han har vært på sporet av Newmanns sexhemmeligheter siden han møtte ham i 1959. Nå brettes alt ut i boken "Paul Newman: The Man Behind The Baby Blues".
Porter hevder videre at Newman gikk til sengs med berømtheter som Grace Kelly, Judy Garland, Natalie Wood og Marilyn Monroe. Og enda mer overraskende at Newman skal ha hatt et seksuelt forhold til James Dean.
 
Anklagene i boken avvises på det sterkeste av Newmans familie.

Dette er ikke de første avsløringene av Newman som kommer etter at han døde i september i fjor. Tidligere er det blitt hevdet at han hadde en hemmelig sønn med en israelsk skuespillerinne, og at han var utro med en journalist under innspillingen av "Butch Cassidy and The Sundance Kid" i 1969.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Megan Fox innrømmer at hun er biseksuell