STJERNEROLLE: Paul Newman i sin stjernerolle som "Butch Cassidy". Men skuespill var ikke det eneste Newman var opptatt av på settet, ifølge en ny biografi. Foto: Stella
STJERNEROLLE: Paul Newman i sin stjernerolle som "Butch Cassidy". Men skuespill var ikke det eneste Newman var opptatt av på settet, ifølge en ny biografi. Foto: Stella Vis mer

- Paul Newman var utro og alkoholisert

Ny biografi sjokkerer fansen.

SEHER.NO: Filmstjernen Paul Newman ble hyllet av en samlet filmverden under årets Oscar-utdeling, etter at han tapte kampen for lungekreften i september.

Men etter hans bortgang har stjernens ettermæle blitt angrepet av en rekke skandalehistorier.

I oktober hevdet Newmans venn John Cohan at filmstjernen - som var gift med Hollywood-kollegaen Joanne Woodward i 56 år og hadde tre barn med henne - hadde en hemmelig sønn med en israelsk skuespillerinne.

Og nå hevder forfatteren av en ny Newmanbiografi at mannen som ble sett på som en av Hollywoods mest trofaste menn, også hadde en affære under innspillingen av filmen "Butch Cassidy and The Sundance Kid" i 1969.

Newman skal flere ganger ha gått til sengs med en kvinnelig journalist som skrev en artikkel om filmen.

Til slutt skal hun imidlertid ha dumpet Newman på grunn av hans heftige alkoholforbruk.

- Jeg sa til ham "Du er alltid full og kan ikke engang elske," sier den anonyme kvinnen i biografien "Paul Newman: A Life", ifølge Daily Mail.

Ifølge biografi-forfatteren Shawn Levy skal Newman ha drukket så tett, at han konstant gikk med en flaskeåpner rundt halsen...

Newmans familie har foreløpig ikke kommentert påstandene i den nye boken.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Sjokkert over Paradise-mobbing

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.