James Corden:

Paul McCartney fikk programlederen til å gråte

- Det føltes så genuint.

PAUL: Paul McCartney er den nyeste gjesten i James Cordens talkshow-konsept, «Carpool Karaoke». Gordon avslørte i den forbindelse at Beatles-legenden var hans favorittgjest så langt. Video: The Late Late Show Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Carpool Karaoke» har blitt et internasjonalt fenomen, etter at programleder James Corden (39) for alvor introduserte konseptet i sitt talkshow i 2015.

Store stjerner som Stevie Wonder (68), Adele (30), Madonna (59), Elton John (71) og Justin Bieber (24) er bare noen av dem som har takket ja til en kjøretur i programlederens bil. Selv Michelle Obama har sittet i passasjersetet og sunget for full hals, med tilhørende løssluppent snikksnakk.

Med flere millioner visninger for hvert enkelt klipp, er det kanskje ikke overraskende at selv talkshowdronninga Ellen DeGeneres har forbannet seg over at hun ikke kom på den nokså enkle, men likevel geniale ideen.

POPULÆR: Britiske James Corden er blitt en stor stjerne i Hollywood de siste årene. Her med skuespiller og artist Hailee Steinfeld på Grammy Awards i januar - en prisutdelingen James ledet. Foto: Getty/ AFP/ NTB scanpix
POPULÆR: Britiske James Corden er blitt en stor stjerne i Hollywood de siste årene. Her med skuespiller og artist Hailee Steinfeld på Grammy Awards i januar - en prisutdelingen James ledet. Foto: Getty/ AFP/ NTB scanpix Vis mer

- Genuint

Tross den imponerende lista over berømte gjestenavn, finnes det én artist som programlederen selv mener trumfer resten av gruppa.

- I morgen kommer vi til å slippe «Carpool Karaoke»-innslaget med Paul McCartney. For meg personlig er det desidert mitt favorittinnslag i programmets historie, sa Corden til BBC Radio 1 før videoen ble lagt ut på YouTube, ifølge avisa New Zealand Herald.

Corden forklarte videre at det var «en drøm som gikk i oppfyllelse» å få den tidligere The Beatles-legenden i passasjersetet.

- Det føltes så genuint. En perfekt måte å runde av det som har vært en fantastisk programuke, uttalte Corden.

I videoen kan man se at McCartney forteller at låten «Let It Be» ble skrevet etter en drøm om sin døde mor. Da låten kom på høytallerne i bilen, tok Corden til tårene.

- Her gjorde du meg veldig følsom, Paul. Dette ble for mye for meg, jeg så ikke dette komme, sier programlederen.

Se hele videoen her:

- Deprimert

Det er langt fra første gang at den engelske programlederen har fått spørsmål om sin favorittgjest.

I et tidligere intervju har 39-åringen gitt uttrykk for at det å gi et konkret svar, blir «som å måtte velge mellom barna sine».

- Men når det kommer til en av de jeg har kost meg mest med å lage, så tror jeg kanskje det var Bruno Mars. Jeg ble faktisk litt deprimert i etterkant ... Jeg hadde sett fram til å lage innslaget så lenge og jeg er så stor fan. Da vi var ferdig, tenkte jeg bare: «Dette kommer jeg aldri til å få muligheten til igjen.» Det var fantastisk, sa Corden til ET Online i 2016.

Saken fortsetter nedenfor.

FEMTI MELDINGER: I det populære programmet «Carpool karaoke» forklarer artist Ed Sheeran hvorfor han ikke eier en mobiltelefon. - Hver morgen ville jeg ha minst femti meldinger på den, men ingen av dem ville si: «Hei, hvordan går det?». Video: CNN. Vis mer

Hevder han fikk nei

Det er ingen hemmelighet at konseptet gir den engelske tv-stjernen millioner av seere, men for artistenes del også PR-verdien enorm.

Robbie Williams, en av Europas største entertainere, ønsket i 2016 å skape blest rundt sitt da nylig utgitte, og ellevte studioalbum «The Heavy Entertainment Show».

Saken fortsetter nedenfor.

Da artisten sendte forespørsel om å få delta i et «Carpool Karaoke»-innslag, fikk han imidlertid blankt nei. Ifølge Mirror hevdet Williams at årsaken til avslaget er at han rett og slett ikke er kjent nok i USA.

- Jeg antar at man må være berømt i USA for å få være med på «Carpool». Jeg er ikke kjent der. Jeg har fortsatt til gode å knekke den nøtta, uttalte Robbie Williams den gang, ifølge Mirror.

På tross av at Williams fortsatt ikke har fått grønt lys så langt, var han likevel fast bestemt på å sitte i passasjersetet til Corden en gang i framtiden.

- James selv har ikke gitt meg noen tilbakemelding om «Carpool Karaoke». Det bare må skje, sa han.

LES OGSÅ: - Alt hun gjør er falskt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer