STERKE ORD: - Han har jo mistet alt. Han hadde planlagt å leve resten av sitt liv med meg, sier Anna Anka om ektemannen. Foto: Stella Pictures
STERKE ORD: - Han har jo mistet alt. Han hadde planlagt å leve resten av sitt liv med meg, sier Anna Anka om ektemannen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Paul er patetisk

Hollywood-fruen fyrer løs med kraftsalve mot ektemannen.

SEHER.NO: I starten av desember ble det kjent at smørsangeren Paul Anka (68) hadde søkt om skilsmisse fra sin svenske kone Anna Anka (38), kjent gjennom "Svenske Hollywoodfruar". Den gang sa Paul til kjendisnettstedet TMZ at paret skal ha hatt problemer i flere måneder, og at han derfor har bodd på hotell den seneste tiden.

Til VG forteller Anna Anka nå at hun er overbevist om at det er ektemannen som går tapende ut av skilsmissen. Og hun gruer seg ikke til skilsmisseoppgjøret...

- Det må jo bare komme. Folk kommer til å lese om det, og bare synes han er komisk. Jeg vil ikke gå ned på hans nivå. Han er veldig sint, han har mye aggresjon å få ut, han har jo mistet alt. Han hadde planlagt å leve resten av sitt liv med meg, sier hun til avisen.

Anna Anka legger ikke skjul på at hun reagerer på at Paul omtaler henne som han har gjort.

- Han skader sitt eget image. Han er jo en verdenskjent artist, og burde tenke mer på det. Jeg synes det er patetisk at han skal bruke sine siste år på å gå ut i pressen å bråke, mener Anna, som tror at hennes egen suksess er grunnen til at det ble slutt mellom de to.

- Absolutt. Han har ikke greid å håndtere det. På pallen er det bare én førsteplass, og akkurat nå er det Anna Abka som er på den. Hva har Paul gjort de siste 20 årene? Ingenting, sier Anna Anka til VG.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES MER: - Han kan beholde pengene sine!