Paul Anka forelsket igjen etter skilsmissen

«Skal vi danse»-stjernen Anna Anka (40) mener at hun har kropp som en 16-åring. Men hennes 70 år gamle eks-mann har funnet seg en eldre modell.

UKJENT ALDER: Paul Anka har funnet seg nok en mye yngre kvinne i Lisa Pemberton, selv om hun virker å være nærmere Paul i alder enn eks-kona Anna Anka var. Dette bildet er tatt i Madison Avenue i New York i forrige uke. Foto: All Over Press
UKJENT ALDER: Paul Anka har funnet seg nok en mye yngre kvinne i Lisa Pemberton, selv om hun virker å være nærmere Paul i alder enn eks-kona Anna Anka var. Dette bildet er tatt i Madison Avenue i New York i forrige uke. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mens den svenske Hollywood-fruen Anna Anka (40) svingte seg på parketten i norske «Skal vi danse», lå ikke eks-mannen Paul Anka (70) på latsiden.

Den syngende storsjarmøren benyttet tiden til å kapre en ny blondine. Det eneste som er kjent er at hun heter Lisa Pemberton, men som disse bildene viser er hun godt voksen.
Det stormforelskede paret blir stadig observert hånd i hånd i Los Angeles og New York, mens de overøser hverandre med kjærlige kyss og oppmerksomhet.

Raste mot eksen. Mens Paul går en hyggelig juletid for to i møte, er hans 30 år yngre eks-kone fremdeles singel. Anna hevder bestemt at dette er et bevisst valg.

– Det føles fantastisk å være singel, for se så pen jeg er. Jeg er «fourty, fit and fabolous». Paul Anka, dra til helvete. Det er alt jeg har å si om deg, sa Anna Anka til God Kveld Norge i fjor.

– Selv om jeg er over 40 år, ser jeg ut som en 16-åring. Det kan ingen ta fra meg, sa hun til TV 2.

Paret slåss fortsatt om omsorgsretten for deres felles sønn Ethan (5).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se, så forelsket!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer