Pattinson avslørt med ny dame

- Han holdt armen rundt henne.

MED UKJENT BLONDINE: Robert Pattinson ble observert tett inntil en blond kvinne i flere timer natt til søndag. Foto: All Over Press
MED UKJENT BLONDINE: Robert Pattinson ble observert tett inntil en blond kvinne i flere timer natt til søndag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har den siste tiden blitt skrevet mye om at Robert Pattinson (26) er i ferd med å tilgi Kristen Stewart (22) etter sommerens utroskapsskandale, og at det tidligere paret er i ferd med å finne tilbake til hverandre.

Nå har imidlertid bilder av «Twilight»-stjernen sammen med en annen kvinne lekket på nettet. Bildene er det nettstedet TMZ.com som publiserer (ekstern lenke).

Bildene viser Pattinson på en nattklubb natt til søndag. Ved siden av seg har han en ukjent kvinne som skal ha fått skuespillerstjernens oppmerksomhet store deler av kvelden.

«Ifølge kilder inne på nattklubben, satt Rob tett inntil den mystiske blondinen i flere timer. Han hold til og med armen rundt henne», skriver nettstedet TMZ.com.

Nettstedet mener bildene kan virke svært ødeleggende for arbeidet Pattinson og Stewart gjør for å opprettholde vennskapet.

«Disse bildene kan være det som beviser at Robert og Kristen ikke er så gode venner likevel».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sendes til forskjellige kontinenter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer