Patricia Arquette gift

Medium-skuespilleren giftet seg i en intim seremoni med nær familie.

PRISVINNER: Patricia og Thomas Jane giftet seg i Venezia i Italia. Her mottar hun en Emmy-pris for rollen i "Medium". Foto: All Over Press
PRISVINNER: Patricia og Thomas Jane giftet seg i Venezia i Italia. Her mottar hun en Emmy-pris for rollen i "Medium". Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den Emmy-vinnende skuespilleren Patricia Arquette (38) er for tiden aktuell som Alison i actionserien Medium på TV2. Og mange husker henne kanskje for hennes ekteskap med Face Off-skuespilleren Nicolas Cage på midten av 90-tallet.


Nå har hun funnet lykken på nytt og giftet seg med forloveden gjennom fire år, skuespilleren Thomas Jane. Paret har en datter på tre år, Harlow Olivia Calliope. Patricia har også en 17 år gammel sønn, Enzo,  fra et forhold til musikeren Paul Rossi.


Patricia kommer fra en skuespillerfamilie og lillebroren heter David Arquette (35) som er gift med Friends-stjernen Courteney Cox Arquette.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer