Melina Johnsen:

Påtalemyndigheten ber om 100 dagers fengsel

Realityprofilen har tidligere erkjent straffskyld for en rekke forhold.

MÅ I RETTEN: Neste uke skal Melina Johnsen i retten. Påtalemyndigheten foreslår en straff på 100 dagers ubetinget fengsel. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
MÅ I RETTEN: Neste uke skal Melina Johnsen i retten. Påtalemyndigheten foreslår en straff på 100 dagers ubetinget fengsel. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag neste uke skal realityprofil Melina Johnsen (25), kjent fra «Ex on the Beach» og «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», møte i Oslo tingrett etter å ha erkjent straffskyld for flere forhold som fant sted i fjor.

Overfor VG opplyser Johnsens forsvarer, Cecilie Nakstad, at påtalemyndigheten foreslår en straff på 100 dagers ubetinget fengsel.

Videre forklarer Nakstad at hun i retten kommer til å komme med sine synspunkter til påtalemyndighetens forslag.

Straffesaken skal finne sted i Oslo tingrett, og vil avvikles som en tilståelsessak. Det er derfor ikke tatt ut en tiltale. At saken føres som en tilståelsessak medfører at realityprofilen skal få strafferabatt.

- Hvor mye strafferabatt man får varierer fra sak til sak. Normalt vil det være mellom ti og tretti prosent, sier Nakstad til avisen.

Cecilie Nakstad og politiadvokat i saken, Joachim Paulsen, har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Lei seg

Forholdene Johnsen er siktet for fant sted natt til søndag 23. august i fjor. Nærmere halv tre på natta sparket hun en mann i skrittet på et gatekjøkken i Oslo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer