TYDELIG FORVIRRET: En tydelig forvirret Alexander Rybak blir "forsøkt frelst" av den "angivelige" tv-pastoren.  Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad
TYDELIG FORVIRRET: En tydelig forvirret Alexander Rybak blir "forsøkt frelst" av den "angivelige" tv-pastoren. Foto: Seher.no/Adéle C. BlystadVis mer

"Pastor" saboterte rød løper!

Ville frelse Alexander Rybak og resten av kjendis-Norge...

SEHER.NO: Torsdag var det duket for stor teaterfest, da Det Norske Teatret i Oslo hadde premiere på sin etterlengtede "Jesus Christ Superstar"-oppsetning med selveste Turboneger-stjerne Hank von Helvete (36) i hovedrollen.

Naturlig nok hadde flere av landets største celebriteter, deriblant Alexander Rybak, Morten Harket, Lene Alexandra Øien og Ari Behn, tatt turen for å overvære begivenheten. 

Det var imidlertid ikke kjendisene som stjal showet på den røde løperen torsdag kveld...

Et TV-team som hevdet å være Misjonskanalen hadde nemlig tatt med seg en "pastor" på musikalpremieren.

Og mens resten av presse-Norge stilte stjernene spørsmål om forestillingen, virket "pastoren" mest opptatt av å kritisere stykket, samt "redde sjelene" til de fremmøtte.

Med høylytt sang og stor ståhei talte den angivelige kristen-mannen om Jesus og Guds lykke, og forsøkte å forhøre seg om hva kjendisene synes om at Jesus skulle spilles av en mann som går under navnet Hank von Helvete.

En av dem som intetanende gikk i "fellen" til TV-kanalen, var da MGP-helt Alexander Rybak (23).

I likhet med de fleste andre som hadde tatt turen til teateret, visste tydeligvis ikke Alexander om "pastoren" tullet eller ikke, og stod derfor høflig, om enn litt forvirret, og lyttet og svarte på spørsmål.

Men da pastoren tilslutt kastet seg ned på kne og begynte å synge fraser fra "Jesus Christ Superstar", ble det hele litt for mye for 23-åringen, som nærmest stormet inn i teatersalen.

Det var imidlertid ikke bare Alexander som gikk i TV-kanalens "felle".

Også Henne-redaktør Ellen Arnstad ble offer for pastorens tale, mens NRK-profil Ingerid Stenvold stod måpende og så på.

Om det hele var et stunt, eller om det faktisk var seriøst, vites ikke. Men at "Menighetskanalen" stjal kjendisglansen skal være sikkert og visst!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Han har ikke fått seg kjæreste!