Gunilla Persson:

Påstår kongelig romanse: - Komplisert

Skal ha hatt en flørt med fyrsten av Monaco.

MINGLER MED BLÅTT BLOD: Gunilla Persson skal ha hengt med kongelige ved en rekke anledninger. Foto: Dave Allocca/Starpix/Rex/Shutterstock/NTB
MINGLER MED BLÅTT BLOD: Gunilla Persson skal ha hengt med kongelige ved en rekke anledninger. Foto: Dave Allocca/Starpix/Rex/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

aAt kjendiser og kongelige omgås, og av og til utvikler en romanse, har vi bevis på. Før svenske prinsesse Sofia (37) fikk sin prins Carl Philip (43), var hun kjent fra realitysuksessen «Paradise Hotel».

Nå hevder en annen realitystjerne å ha hatt en kongelig flørt. Gunilla Persson (63), best kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», kan avsløre overfor Svensk Dam at hun har hatt en romantisk relasjon til fyrst Albert (64) av Monaco.

AVBILDET SAMMEN: Her kjører prinsesse Ingrid Alexandra og kjæresten Magnus inn til Skaugum sammen. Bilder: Andreas Fadum. Reporter: Caroline Vagle. Video: NRK. Klipp: Celina Morken. Se flere bilder her: https://www.seher.no/kongelig/tatt-pa-fersken-med-magnus/77008540 Vis mer

Ringte stjernens mor

Ifølge TV-stjernen møtte hun fyrsten av Monaco i en gallamiddag i 1988. Hun hadde blitt invitert med av en amerikansk ambassadør, og fikk æren av å sitte ved siden av fyrst Albert, som da var prins.

Senere flyttet stjernen og den daværende prinsen seg til dansegulvet.

- Så holdt vi kontakten, vi møttes og én gang ringte han hjem til meg i Sverige. Moren min svarte på telefonen og ble så sjokkert at hun mistet en kopp som gikk i tusen knas og skrek: «Det er prins Albert i telefonen!», minnes Persson til Svensk Dam.

Den angivelige romansen ble først omtalt i EXTRA i 2011, og den gang beskrev hun relasjonen som komplisert. Hun var nemlig den gang gift med amerikaneren Stephen Linville, og fyrst Albert kunne ikke gifte seg med noen som hadde vært gift tidligere.

KULTURSJOKK: Kongen kommenterte Märtha Louises kjæreste Durek Verret. Video: Caroline Vagle/Dagbladet Vis mer

- Albert er en helt fantastisk person. Han elsker kvinner, og han likte meg. Men det er en veldig komplisert familie, sa hun til EXTRA.

Svensk Dam har vært i kontakt med presseavdelingen i Monacosfyrstehus, som opplyser at de «ikke har noe informasjon om denne personen».

Festet med svenskekongen

Dette var dog ikke første gang Persson var involvert med kongelige. Forrige måned fortalte den svenske Hollywoodfrua at hun i 1983 ble invitert med på nattklubb av selveste svenske kong Carl Gustaf (76).

- Jeg traff ham på festen og gikk for å hilse. Jeg ville ta et bilde av ham og meg. Da spurte han: «Er du singel?» og jeg svarte «ja». Så spurte kongen om jeg ville være med på nattklubb, hevdet hun til Svensk Dam forrige måned.

Persson er i dag tilsynelatende singel. Fyrst Albert på sin side, giftet seg med fyrstinne Charlene (44) i 2011. I 2014 ble de foreldre til tvillingene Gabriella og Jaques (9). Sistnevnte vil arve tronen.

Fyst Albert er far til to andre barn, Jazmin Grace Rotolo og Alexandre Coste. Begge er født utenfor ekteskap og derfor uten arverett til den monegaskiske tronen.

LES OGSÅ: Avslører ekkel detalj

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer