Mick Jagger og Keith Richards:

Påstår affære: «Var forelsket i Keith»

Hevder rockestjernene var mer enn venner.

MER ENN VENNER?: Ifølge Lesley-Ann Jones skal det ha vært mer enn vennskap mellom Mick Jagger og Keith Richards. Foto: Evan Agostini/AP/NTB
MER ENN VENNER?: Ifølge Lesley-Ann Jones skal det ha vært mer enn vennskap mellom Mick Jagger og Keith Richards. Foto: Evan Agostini/AP/NTB Vis mer
Publisert

Det velkjente bandet The Rolling Stones spiller stadig foran et hylende publikum i fullsatte konsertarenaer og turnerer verden rundt sammen.

De blir dermed trolig sterkt knyttet til hverandre, og nå hevder kvinnen bak flere rock-biografier, blant annet The Rolling Stones-boka «The Stone Age», Lesley-Ann Jones at det var mer enn vennskap mellom de tre medlemmene.

Skal ha fersket dem

I «The Stone Age» beskriver forfatteren vokalist Mick Jagger (79) som bifil, skriver The Mirror.

Jagger er kjent for å ha datet flere supermodeller, skuespillere, og det har florert rykter om at rockestjernen hadde en affære med David Bowie.

Nå hevder Jones at vokalisten også har vært i forhold med to av medlemmene i The Rolling Stones, Keith Richards (78) og Mick Taylor (73). Sistnevnte var en del av gruppa fra 1969 til 1974.

NYTT PAR: I høstens «Paradise Hotel» har vi sett det har oppstått søt musikk mellom noen av deltakerne, og nå avslører de forhold. Video: Kine Falch/ Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Boka inkluderer intervjuer med blant annet Richards ekskjæreste Anita Pallenberg og Jaggers ekskjæreste Marianne Faithfull som begge mener det var en varm stemning mellom bandmedlemmene.

«Da jeg først møtte dem, så jeg at Mick var forelsket i Keith», forteller Pallenberg i boka.

Ifølge Faithfull var det seksuell stemning mellom musikerene, og hun hevder at den påståtte romansen med Richards er det eneste forholdet som har betydd noe for ham.

Jones har også intervjuet Paul Levett, som skal ha snakket med Mick Taylors ekskone på en fest.

SVARER PÅ ROMANSERYKTENE: «Skal vi danse»-partnerne Royane Harkati og Ole Thomas Hansen svarer på romanseryktene som har oppstått, og intervjuet tar en brå vending. Video: Rød Løper Vis mer

«Hun fortalte at hun fant ektemannen i sengen med Mick Jagger», hevder Levett.

«Hvorfor skulle hun sagt det til meg hvis hun ikke hadde sett det med sine egne øyne?».

En representant for Jagger har foreløpig ikke besvart The Mirrors henvendelser.

Åttebarnsfar

Jagger har ved en rekke anledninger skapt overskrifter med sitt kjærlighetsliv.

Siden sommeren 2014 har Rolling Stones-legenden vært kjæreste med den 43 år yngre amerikanske ballerinaen Melanie Hamrick (35). To år senere kunne paret ønske sin første felles sønn velkommen.

Sønnen er langt fra Jaggers førstefødte, da han allerede var far til hele syv barn fra før. Musikerens barn varierer også stort i alder - eldste er 50 år, og yngste er bare fem år gammel.

LES OGSÅ: Fikk panikkangst under livesending: - Måtte ta grep

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer