- Påstanden om at jeg er kreftfri er overdrevet

Rap-stjernen Adam Yauch fra 80 og 90-tallets store partyrap-fenomen Beastie Boys har sett seg nødt til å tilbakevise påstandene om at han er frisk.

SPILTE PÅ QUART-FESTIVALEN. New York-rapperne i Beastie Boys var en av hovedattraksjonene på Quart-festivalen i Kristiansand i 1998. Fra venstre Adam Yauch, Mike Damon og Adam Horowitz. Foto: Scanpix / Tore-André Baardsen (NTB Pluss)
SPILTE PÅ QUART-FESTIVALEN. New York-rapperne i Beastie Boys var en av hovedattraksjonene på Quart-festivalen i Kristiansand i 1998. Fra venstre Adam Yauch, Mike Damon og Adam Horowitz. Foto: Scanpix / Tore-André Baardsen (NTB Pluss) Vis mer
SEHER.NO: Adam Yauch (46) ble diagnostisert med kreft i den største spyttkjertelen - parotid-kjertelen - i juli 2009.

Nylig har det kommet meldinger om at Yauch - som grunnla supergruppa Beastie Boys i 1981 - nå er kreftfri.

Det dementerer nå den legendariske musikeren.

- Selv om jeg er takknemlig for all den positive energien folk sender min vei, er meldingene om at jeg nå er helt kreftfri overdrevne. Jeg fortsetter behandlingen og er optimistisk og håper jeg vil være kreftfri i nær fremtid, heter det i en uttalelse fra Adam Yauch.

Det var bandkollega Mike Damon som tidligere denne uken fortalte at Yauch hadde vunnet over kreften.

Hva behandlingen Adam Yauch refererer til består av er uklart, men kort tid etter at han ble kreftdiagnostisert, og svulsten var fjernet, fortalte han at han at han gikk på en streng grønnsaksdiett og at han tok kinesisk medisin etter råd fra tibetanske munker.

Yauch og hans Beastie Boys slo for alvor igjennom over hele verden med monsterhiten «You gotta fight for your right (to party)» i 1986.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Må slipper vi å tenke på døden