LETTLURTE DAMER: Ifølge Marius Kopperud er voksne damer som sliter med teknologi et av letteste målene for telefonspøk (Illustrasjonsbilde). Foto: AP
LETTLURTE DAMER: Ifølge Marius Kopperud er voksne damer som sliter med teknologi et av letteste målene for telefonspøk (Illustrasjonsbilde). Foto: APVis mer

Pass opp, nå er han tilbake

Har du blitt lurt av denne mannen?

SEHER.NO: - Det aller morsomste jeg vet er øyeblikket når det går opp for folk at de har blitt rundlurt, sier P4s nye "telefon-terrorist" Marius Kopperud til seher.no.

Etter fem år med populære luretelefoner i Oslo-kanalen Radio 1, er han fra mandag 1. desember klar for å narre folk over hele landet med sine nye innslag kalt "Fem på".

- Kvinner over 50 som sliter med teknologi er de aller enkleste å lure. Men vi håper vi får mange tips fra lytterne om folk som de vil ha oss til å prøve oss på, sier han.

Kopperud - som i 2006 vant Radioprisen Prix for beste humorinnslag - tar imidlertid opp alle samtalene før sending for å unngå at de intetanende ofrene buser ut med for mye personlig informasjon.

- Jeg husker en gang jeg lot som jeg ringte fra styret i en blokka til en fyr. Jeg sa vi hadde fått klager fra noen gamle damer om at han gikk så mye naken rundt i leiligheten sin, som de kunne se rett inn i.

- Plutselig begynte han å si at han gjorde det fordi han måtte lufte seg på grunn av en soppinfeksjon... Vi ante jo ikke at han faktisk pleide å gå så mye rundt naken, ler Kopperud.

Men selv om han har holdt på i flere år med telefonspøk, hevder han at han selv ennå ikke har blitt rundlurt en eneste gang.

- Jeg er egentlig ikke skuffet over at ikke flere har prøvd. Men kanskje endrer det seg nå som jeg skal prøve meg på hele landet, humrer han til seher.no.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Hjemsøkt av bankeånder