POPULÆR DUO: Brooklyn Beckham og pappa David har et svært nært forhold og deler stadig bilder sammen i sosiale medier.  Foto: SipaUSA
POPULÆR DUO: Brooklyn Beckham og pappa David har et svært nært forhold og deler stadig bilder sammen i sosiale medier. Foto: SipaUSA Vis mer

- Pass deg for sønnen din, David!

Fansen går amok i kommentarfeltet etter Brooklyn Beckham delte bilde av seg selv i bar overkropp.

Publisert

SEOGHØR.NO: Stjerneparet David (41) og Victoria Beckhams (42) eldste sønn, Brooklyn (17), har for lengst blitt en svært populær tenåring.

Den britiske 17-åringen har blant annet gjort suksess som modell for det eksklusive merket «YSL» og har vært avbildet på forsiden av bladene «Man About Town» og «Rollacoaster».

Tirsdag viste han sine åtte millioner følgere på Instagram nettopp hvorfor han har blitt en av verdens best ettertraktede ungdommer.

Unge Beckham fikk nemlig kommentarfeltet til å gå varmt da han delte et bilde av seg selv på treningssenteret - i bar overkropp:

Saken fortsetter nedenfor.

@chasenfitness

Et bilde publisert av bb (@brooklynbeckham)

I pappas fotspor

Bildet er tilsynelatende knipset etter at Brooklyn nettopp ble ferdig med en hard treningsøkt, ettersom hans veltrente muskler kommer tydelig frem.

Flere i kommentarfeltet mener at hans berømte far har grunn til å bekymre seg over at sønnen skal ta over populariteten hans:

- Pass deg for sønnen din, David! Tenk om han blir større enn deg, skriver Instagram-brukeren som går under brukernavnet «paul76sykes».

En annen påpeker imidlertid at han fremdeles har en vei å gå før han tar igjen David: 

- Faren din er fremdeles bedre, skriver «1giantleapkl» etterfulgt av et stort smiletegn. 

Bildet har i skrivende stund fått oppimot 422.000 likerklikk, mens over 6000 personer har kommentert bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

FLOTT FAMILIE: David og Victoria Beckham er et av verdens mest profilerte ektepar. Her sammen med sine fire barn: Romeo, Harper, Cruz og Brooklyn.  Foto: Xposure
FLOTT FAMILIE: David og Victoria Beckham er et av verdens mest profilerte ektepar. Her sammen med sine fire barn: Romeo, Harper, Cruz og Brooklyn. Foto: Xposure Vis mer

Sammen med kjent skuespiller

Det er også flere i bildets kommentarfelt som ytrer at de er misunnelige på skuespiller Chloë Moretz (19), som er Brooklyns kjæreste. 

Brooklyn møtte den vakre «If I Stay»-stjernen for første gang under Paris Fashion Week i 2014, og det tok ikke lang tid før romansen blomstret. 

Senere på høsten samme året tok forholdet brått slutt og begge slettet hverandre fra sosiale medier.

Saken fortsetter nedenfor.

UNG ROMANSE: Brooklyn og Chloë møtte hverandre for første gang for to år siden, men bruddet skal den gang tilsynelatende ha vært dramatisk. Nå virker de imidlertid mer forelsket enn noensinne.  Foto: Rex Features
UNG ROMANSE: Brooklyn og Chloë møtte hverandre for første gang for to år siden, men bruddet skal den gang tilsynelatende ha vært dramatisk. Nå virker de imidlertid mer forelsket enn noensinne. Foto: Rex Features Vis mer

I mai begynte kjærlighetsryktene imidlertid å svirre igjen, etter at flere hevdet å ha observert turtelduene på flere middagsdater sammen.

Noen uker senere bekreftet de at ryktene faktisk stemte:

- Nå er det ute. Kom dere over det. Det er slik det er. Vi er kjærester og det er det, sa blondinen til E! News under premierefesten til filmen «Neighbors 2: Sorority Rising», ifølge Contactmusic.com.

STORMFORELSKET: Det unge paret klarte ikke å skjule sine varme følelser for hverandre da de møtte opp på filmpremieren av Chloës nye film «Neighbors 2: Sorority Rising» i mai.  Foto: Broadimage
STORMFORELSKET: Det unge paret klarte ikke å skjule sine varme følelser for hverandre da de møtte opp på filmpremieren av Chloës nye film «Neighbors 2: Sorority Rising» i mai. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: Megan Fox ble mamma igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer