BLIR FORELDRE: Påskemorgen-programleder Christer Johnsgård (28) og samboeren Charlotte Andersen (28) gleder seg til å få en liten gutt denne våren. Foto: Stan Serdjukov
BLIR FORELDRE: Påskemorgen-programleder Christer Johnsgård (28) og samboeren Charlotte Andersen (28) gleder seg til å få en liten gutt denne våren. Foto: Stan SerdjukovVis mer

«Påskemorgen»-Christer blir pappa i mai

- Jeg gleder meg veldig og er veldig spent, NRK Super-programlederen til Se og Hør.

SEOGHØR.NO: NRK Super-programleder Christer Johnsgård (28) leder "Påskemorgen" hver morgen hele ferien sammen med sin makker Selda Ekiz (30).

Privat har han mye å se frem til denne våren. Om drøye to måneder blir nemlig han og kjæresten Charlotte Andersen (28) foreldre for første gang.

– Jeg gleder meg veldig og er veldig spent. Det blir en liten gutt. Han er allerede livlig og sparker mye inni magen, forteller Christer til Se og Hør.

Aktiv pappa

Programlederen har mye erfaring med barn fra jobben i NRK Super, og ser fram til hverdagen med sønnen.

VEKKER BARN I FERIEN: Selda Ekiz og Christer Johnsgård leder "Påskemorgen" fra Tromsø. Foto: Bernt Olsen/NRK
VEKKER BARN I FERIEN: Selda Ekiz og Christer Johnsgård leder "Påskemorgen" fra Tromsø. Foto: Bernt Olsen/NRK Vis mer

– Jeg håper jo at jeg blir en bra far. Jeg er en morgenfugl som liker å finne på ting. Jeg gleder meg til masse aktiviteter sammen med sønnen min, sier 28-åringen.

Det er ingen tvil om hvilken sport som gjelder.

– Jeg er veldig glad i å spille fotball, så det blir nok noen timer på ballbanen. Der har han ikke noe valg, forteller Christer med et smil.

LES OGSÅ: Ny baby for Jennifer Love Hewitt