FORLOVET I FRILUFT: Årets påskeferie ble av det svært minneverdige slaget for Julie Brodtkorb. Kjæresten, Thore Kristiansen, gikk nemlig ned på kne i skisporet på påskeaften! Paret bekrefter forlovelsen overfor Se og Hør.
FORLOVET I FRILUFT: Årets påskeferie ble av det svært minneverdige slaget for Julie Brodtkorb. Kjæresten, Thore Kristiansen, gikk nemlig ned på kne i skisporet på påskeaften! Paret bekrefter forlovelsen overfor Se og Hør.Vis mer

Påske-lykke for Julie Brodtkorb

Kjæresten fridde i skiløypa.

SEOGHØR.NO: Ernas nære medarbeider tok kjærligheten noen stavtak lenger på påskeaften.
 
I vinter avslørte Se og Hør at Julie Brodtkorb (40) hadde blitt kjæreste med sivilingeniør og økonom Thore Kristiansen (53). Påsken feiret paret sammen på Hafjell.

Påskeaften ble de observert ved enden av Reinsvann. Julie var svett etter å ha gjort alt for å henge på kjæresten i to mil på langrennski. Plutselig stoppet han og tok opp en ring fra sekken.

Kilder nær paret forteller til Se og Hør at Thore så gikk ned på kne og overrumplet Julie fullstendig.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMEN PÅ MIDDAG: Julie Brodtkorb og Thore Kristiansen (t.v) koste seg sammen på Regjeringens nyttårsmiddag tidligere i år. Nå er paret forlovet.  Foto: Tore Skaar, Se og Hør
SAMMEN PÅ MIDDAG: Julie Brodtkorb og Thore Kristiansen (t.v) koste seg sammen på Regjeringens nyttårsmiddag tidligere i år. Nå er paret forlovet. Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis merJulie selv bekrefter den glade nyheten overfor Se og Hør, men ønsker ikke å gi ytterligere kommentarer. Thore har følgende kommentar etter forlovelsen i fjellet:

- Dette har jeg planlagt nøye. Friluftslivet på Hafjell betyr mye for oss, sier han til Se og Hør.

I SALG NÅ: Les mer om Julie Brodtkorbs forlovelse, Gunhild Stordalens nye liv, og mye, mye mer i ukens Se og Hør. Foto: Faksimile, Se og Hør
I SALG NÅ: Les mer om Julie Brodtkorbs forlovelse, Gunhild Stordalens nye liv, og mye, mye mer i ukens Se og Hør. Foto: Faksimile, Se og Hør Vis mer

Les mer om påskefrieriet i ukens Se og Hør, som er i salg nå!

Se og Hør tok de første bildene av det forelskede paret da Julie tok med Thore på regjeringens nyttårsmiddag tidligere i år.

- Det er veldig hyggelig å ha med Thore på fest, fortalte den profilerte Høyre-politikeren til Se og Hør dengang.

Julie Brodtkorb har gjort karriere etter at hun gikk inn i politikken. I dag er hun statssekretær og visestabssjef ved Statsministerens kontor.

LES OGSÅ: - Jeg skulle ønske han var mannen min fremdeles