VAR TATOVERT: Det kommer nok ikke som noen overraskelse på folk at Michael Jackson brukte parykk, men ifølge obduksjonsrapporten hadde han i tillegg tatovert seg med mørkt blekk i hårfestet og øyenbrynene. Foto: AP
VAR TATOVERT: Det kommer nok ikke som noen overraskelse på folk at Michael Jackson brukte parykk, men ifølge obduksjonsrapporten hadde han i tillegg tatovert seg med mørkt blekk i hårfestet og øyenbrynene. Foto: APVis mer

- Parykk og tatoveringer i ansiktet

Amerikanske myndigheter har offentliggjort Michael Jacksons oduksjonsrapport.

SEHER.NO: Amerikanske myndigheter har frigitt obduksjonsrapporten som ble skrevet etter at poplegenden Michael Jackson døde den 25. juni 2009.

Den 51 sider lange rapporten konkluderer med at stjernen døde av akutt Propofol-forgiftning, en medisin som ble gitt til Jackson av hans lege Contrad Murray, skriver CNN.

Obduksjonsrapporten går også i detaljer om den avdøde popstjernen utseende, og dokumentene avslører blant annet at Jackson brukte parykk og var tatovert flere plasser i ansiktet.

Amerikanske rettsmedisinere undersøkte Jacksons lik ved UCLA-sykehuset i Los Angeles mindre enn tre timer etter at han døde i sommer.

- Den avdødes hovedhår er sparsomt og er bundet til en parykk. Huden på kroppen har flekker av lyse og mørke pigmenterte områder, skrev han.

Årsaken til hårtapet skal ha skyldtes at "Thriller"-sangeren mistet en del hår da håret hans tok fyr under opptakene til en Pepsi-reklame i 1984. Etter den gang, skal stjernen ha brukt parykker.

Michael Jacksons hudlege har hevdet at stjernen led av hudsykdommen Vitiligo, som forårsaker uregelmessig pigmentering av huden.

Obdukjsonrapporten viser også at den fremste delen at Jacksons hode var skallet og tatovert med mørkt blekk. Øyenbrynene og kanten på øynene skal også ha vært tatovert. Deler av leppene var i tillegg tatovert med rosa farge, skriver CNN.

Rapporten viser at popstjernen veide kun 61 kilo da han døde, og at han hadde flere brukne ribbein, hvilket tilsynelatende skjedde i forsøket på å gjenopplive ham.

Michael Jacksons personlige lege Conrad Murray har vært en jaget mann i USA helt siden man begynte å mistenke at Jacksons død skyldtes en overdose av reseptbelagte medisiner.

Mandag møtte legen i retten i Los Angeles, hvor han erklærte seg ikke skyldig i uaktsomt drap på artisten. Påtalemakten mener imidlertid de kan bevise at Murray ga "The King of Pop" en overdose av det smertestillende stoffet Propofol, som normalt kun brukes på sykehuspasienter.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Her sjarmerer de verden i senk