Partyløven Peaches

Ingenting kan stoppe datteren til Bob Geldof. Ingenting.

PÅ EN SNURR: Dj Peaches drakk nok litt for mye rusbrus... Foto: Stella Pictures
PÅ EN SNURR: Dj Peaches drakk nok litt for mye rusbrus... Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hun er 17 år og blir omtalt som ”Den nye Paris”. Vi snakker om frøken Peaches Geldof, datteren til den avdøde tv-stjernen Paula Yates og rockestjernen og veldedighetsfetisjisten Bob Geldof.

- Jeg kommer sikkert til å være lykkelig når jeg blir 35. Men akkurat nå har jeg det jævlig kult som 16-åring! har Peaches uttalt.

Jenta er, i likhet med Hollywoods jetsettdronning Paris Hilton (25), glad i en god kjendisfest, og de to vet like godt hvordan man skal tiltrekke seg medias oppmerksomhet. Skjer det noe gøy i England, kan du være sikker på at Peaches (som egentlig heter Peaches Honeyblossom Michelle Charlotte Angel Vanessa) er der.

Under navnet "Trash Pussies", har hun og bestevenninna Fifi Brown (22) gjort suksess som platesnurrere i England. Da de tok skulle spille på The Queen's Head pub i utenfor London, var det med store mengder rusbrus i blodet.

Kjæresten til Peaches, Llewelyn Graves (21), var også med på herlighetene, men han var tydelig brydd over sin fulle kjæreste. Partyløven gikk på trynet flere ganger, og ble til slutt svært flau over seg selv.

Det har i det siste gått rykter om at vesle Pea har gått over fra å drikke vin og rusbrus, til å bruke ymse former for party-dop. Hun er blant annet en nær venn av sjokkrockeren Pete Doherty (27), som nylig ble tvunget til å dra på rehabilitering.

Peaches mor døde av overdose da hun var 41 år.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer