David Hasselhoff

Partylivet ble en besettelse

Alkoholen tok nesten knekken på «Baywatch»- stjernen, før døtrene fikk ham til å søke hjelp.

AVHENGIG: Den enorme berømmelsen på 1980- og 90-tallet gjorde David Hasselhoff avhengig av alkohol, og han skal flere ganger ha blitt innlagt på sykehus med alkoholforgiftning. Her avbildet i 1995. Foto: Shutterstock Editorial / Fremantle Media / REX / NTB
AVHENGIG: Den enorme berømmelsen på 1980- og 90-tallet gjorde David Hasselhoff avhengig av alkohol, og han skal flere ganger ha blitt innlagt på sykehus med alkoholforgiftning. Her avbildet i 1995. Foto: Shutterstock Editorial / Fremantle Media / REX / NTB Vis mer
Publisert

Evigunge David Hasselhoff fylte 70 år tidligere i juli, og kan se tilbake på et langt liv i rampelyset. Både karrieren og privatlivet har vært preget av store opp- og nedturer, men «The Hoff» har aldri gitt opp.

Til tross for sjokkerende skandaler, pengekriser, skilsmisser og filmflopper, er Hasselhoff å regne som en levende legende – og han blir fortsatt gjenkjent verden rundt.

- Jeg har vært gjennom tøffe tider, blant annet skilsmisse. Jeg var på toppen av verden med «Knight Rider» og «Baywatch», men så begynte ting å rase sammen, forteller David Hasselhoff åpenhjertig til Access Online.

Festet vekk sorgene

Det var rollen som Michael Knight i 1980-tallsserien «Knight Rider» som først gjorde Hasselhoff til stjerne. Kort tid senere gjorde han eventyrlig suksess som badevakten Mitch Buchannon i «Baywatch», der elleve sesonger ble sendt i over 140 land verden rundt.

Men berømmelsen og pengene var overveldende. Livet i Hollywood var preget av festing og fyll, og David ble snart fanget i et usunt mønster.

- Etter «Knight Rider» behøvde jeg aldri å bekymre meg for neste lønning, og jeg var for ofte ute og festet. Jeg holdt på i årevis, men partylivet ble en besettelse. Det handlet ikke om å ha det gøy – det handlet om at jeg ikke skulle føle meg trist, har Hasselhoff uttalt ifølge The Mirror.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer