BLE NY: Lindsay ser ut som en ny kvinne etter oppholdet på rehab-senteret i Malibu. Foto: All Over Press
BLE NY: Lindsay ser ut som en ny kvinne etter oppholdet på rehab-senteret i Malibu. Foto: All Over PressVis mer

Partyjentas nye liv

Lindsay Lohan (21) bytter ut vodkaen med vann når hun i dag blir en myndig kvinne.

SEHER.NO: Til tross for sin unge alder, har tenåringsikonet Lindsay Lohan i flere år vært en av Hollywoods ivrigste partyløvinner.


Først i dag fyller hun imidlertid 21 år - som er myndighetsalderen i USA.

Men nå som hun endelig er gammel nok til å komme lovlig inn på kjendis-nattklubbene, har Lindsay bestemt seg for å bytte ut Cristal-champagnen med designvann og nachspielet med kurs hos Anonyme Alkoholikere.

Avgjørelsen vil nok glede Los Angeles trafikanter.


Allerede i 2005 måtte nemlig Lindsay forklare seg overfor trafikkpolitiet hele tre ganger: Først bumpet hun inn en annen bil og ble truet med søksmål, deretter kolliderte hun med en paparazzifotograf før hun på slutten av året kjørte på en van.


Men det som skal ha fått den skandaleombruste skuespilleren til å slå på festbremsen, var bilturen 26 mai i år, som endte med at en kokainruset Lindsay kolliderte med et tre.


Fyllekaoset har også ført til at Lohan fikk en offentlig skjennepreken av sjefen for filmen "Georgia Rule", som truet med å sparke henne, fordi hun ofte kom for sent på jobb.


Hennes mange unge fans har også blitt sjokkert av en rekke sjokkerende festbilder.


Blant fikk "Mean Girls"-stjernen store overskrifter i mediene da hun vinden avslørte at hun gikk uten truse under filmfestivalen i Venezia. Stuntet har siden blitt kopiert av en rekke kvinnelige kjendiser.

I tillegg til hardkjøret på byen og trafikken har Lohan også fått kritikk for at hun plutselig bestemte seg for å nislanke seg.

Etter at hun hoppet på vannvogna har imidlertid rødtoppen fått en mye sunnere stil. Kanskje er det ryktene om en rehab-romanse som har fått henne til å blomstre?

Ifølge nettstedet Acesshowbiz.com skal Lohan ha falt pladask for en annen pasient ved Malibu Promises Treatment Center

Ansatte ved klinikken skal ifølge nettstedet ha blitt øyenvitne til hete scener mellom de to turtelduene flere ganger i løpet av tiden Lindsay var til behandling.

- Lindsay stråler når hun ser ham. De er limt sammen ved hoften, sier en kilde ifølge nettstedet.

Da gjør det kanskje ikke så mye at Lindsay måtte avlyse sin planlagte kjendisfest i Las Vegas på bursdagen…


LES OGSÅ: Best med horer og dop!